"Å bygge opp igjen en nedbrutt kropp"
Som sist, veldig lenge siden sist! Jeg har egentlig utrolig lyst til å få til bloggen igjen, det har alltid vært her jeg har kunnet følt litt på den mestringsfølelsen. Og nå som jeg ikke får til bloggen, har jeg vel ikke følt den følelsen på år og dag. Så det er utrolig kjedelig, men jeg har ikke noe kapasitet til å få til mange oppdateringer her nå - som sag i tidligere innleggt. Så jeg får bare ta tiden til bruk, å vente på bedre perioder enn hva jeg har nå!
Jeg har jo ikke akuratt så mye spennende å dele med dere heller, alle dager er like og helt uintresange. Så jeg har faktisk ikke noe å blogge om heller! Jeg merker bare nå på dette innlegget så vet jeg ikke helt hva mer jeg skal skrive, fordi jeg ikke har noe nytt som har skjedd. Alt er fortsatt som før, og jeg sitter fremdeles fast i en kropp som ikke virker. Noe som er såå utrolig kjedelig! Men, det er ikke så mye å gjøre med. Jeg prøver hvertfall å få bygd den litt opp igjen så den kan bli klar til sommeren! For håpentligvis blogges vi snart. I morgen skal jeg å fikse håret, kanskje dere vil se noe før-etter? Hihi, vi får se!  Hva gjør dere på for tiden?

5 kommentarer

Emilie Henseid
18.03.2015 19:15 //http://emiliehen.blogg.no


ha en fin kveld!
natheless
18.03.2015 20:22 //http://natheless.blogg.no/


Ja, hårsveisen vil jeg se. Godt å se at du blogger. Her har det vært en grå dag med litt regn. Nå har jeg akkurat spist en karbonade og strikketøyet venter. Tenkte jeg skulle se på tv, men mannen i huset har satt seg der med et opp-pussingprogram om biler. Ja, han må jo også få se sitt i mellom. Ha en fin kveld og så håper vi morgendagen din blir myyyyyyyyyyyyye bedre :)
Iselin
18.03.2015 21:44 //http://iiselinhansen.blogg.no


Håper du kommer på noe å blogge om ;) Stå på kjære deg! :) Jeg har vært opptatt med konfirmasjonsforberedelser siden det ikke er lenge i gjen nå så har vi jo Hospiteringsuke nå og da er vi på forskjellige skoler som er ganske greit og spennende :)
MAIKEN STEINSGARD
19.03.2015 21:40 //http://miiiken.blogg.no


Håper du kommer på bedringensvei, det fortjener du!
Audhild :) Mamma til lille William <3
25.03.2015 22:41 //http://www.anitres.blogg.no


God bedring :) Du kommer deg nok opp igjen på riktig vei :)

Skriv en ny kommentar


- Ikke spørr om jeg kan kommentere tilbake, da gjør jeg det hvertfall ikke!
- Jeg har diagnosen ME. Du kan lese mer om det HER
- Jeg redigerer bildene mine i AdobePhotoshop cs6
- Jeg bruker Canon eos 600D - om det ikke står noe annet under bildet.
- Noe mer du lurer på kan du kontakte meg: ingvildaasheim.blogg@hotmail.com
bloglovinbloglovinbloglovinbloglovin bloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovin

Jeg er en jente på 18 år som skriver om min hverdag som kronisk syk med ME. Jeg er også intresert i fotografering, så jeg tar en del bilder som jeg deler her på bloggen!

Foto & hverdagen som ME-syk

KONTAKT: ingvildaasheim.blogg@hotmail.com.

ME-diagnosen


ME er en trøtthet og utmattelsesykdom. Denne gjør at jeg ikke klarer full skole, og at jeg er mye syk. Den gir meg mye smerter i kroppen, gjør meg utmattet, trøtt og sliten.. Du kan lese mer HER .Seneste


Kategorier


Design:

Jeg har laget designet mitt selv.
hits