En kropp på tomgang

I skrivende stund sitter jeg her å egentlig holder på å sovne. For i dag har jeg vært på skolen en liten time, i en engelsk time med "spesial undervisning", om noen skulle lure. Så da er det å sitte her resten av dagen å være utrolig trøtt, eller velge å sove men da er jeg garantert å være dårligere når jeg våkner. For edt er jeg alltid... Så jeg prøver meg på den første, så får jeg se hvordan det går! Jeg er hvertfall veldig fornøyd med å ha kommet meg på skolen i dag, og forgje tirsdag. Det er de første skoledagen dette året for min del! Hva gjør dere på i dag? Tips til å klare å holde seg våken?

7 kommentarer

Silje S. Lopez
21.04.2015 15:45 //http://www.misslopez.blogg.no


Nam, ser godt ut :D Får å holde meg våken pleier jeg å gå en tur/trene :D
Marte
21.04.2015 15:56 //


Nå vet jeg ikke helt hvor mye du orker, men når jeg er trøtt liker jeg å "tøye" ut. Strekke på beina, henda høyt oppi taket, ta på tærne når du sitter, babyspagaten.. Ja, sånne ting! Bare å ta det man vil egentlig :-)
natheless
21.04.2015 18:31 //http://natheless.blogg.no/


Vitamin Reload, hørtes lurt ut. Noen ganger trenger man virkelig å bli ladet opp for dagen. Om jeg setter meg ned kan trøttheten helt overta, om man er sliten. Lurt å gjøre noe aktivt, som å tørke litt støv eller gå en tur i våren! Håper du finner kreftene utover! :)
Veronika
21.04.2015 21:00 //http://veronikaphoto.blogg.no


Mhmm, når jeg er trøtt gjør jeg ofte ting som å gå tur, sykle, osv, men nå er det jo spørs hvor mye du orker, men tøying pleier å funke for meg!
Hannehm
21.04.2015 21:26 //http://hannehm.blogg.no


jeg har også hvert på skolen i dag, men måtte dra fordi kroppen var så sliten! ha en fin kveld <3
MONIK
22.04.2015 01:11 //http://monik.blogg.no/


Drikke kaffe eller cola holder meg våken :)
Nikita <3
22.04.2015 10:00 //http://nbt.blogg.no


Namm :D

Skriv en ny kommentar


- Ikke spørr om jeg kan kommentere tilbake, da gjør jeg det hvertfall ikke!
- Jeg har diagnosen ME. Du kan lese mer om det HER
- Jeg redigerer bildene mine i AdobePhotoshop cs6
- Jeg bruker Canon eos 600D - om det ikke står noe annet under bildet.
- Noe mer du lurer på kan du kontakte meg: ingvildaasheim.blogg@hotmail.com
bloglovinbloglovinbloglovinbloglovin bloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovin

Jeg er en jente på 18 år som skriver om min hverdag som kronisk syk med ME. Jeg er også intresert i fotografering, så jeg tar en del bilder som jeg deler her på bloggen!

Foto & hverdagen som ME-syk

KONTAKT: ingvildaasheim.blogg@hotmail.com.

ME-diagnosen


ME er en trøtthet og utmattelsesykdom. Denne gjør at jeg ikke klarer full skole, og at jeg er mye syk. Den gir meg mye smerter i kroppen, gjør meg utmattet, trøtt og sliten.. Du kan lese mer HER .Seneste


Kategorier


Design:

Jeg har laget designet mitt selv.
hits