Casper


Bursdagsgutt som fyller 1 år!


JANUARFEBRUARAPRIL

I dag blir den lille mannen her 1 år gammel. Vi fikk til jul i fjor (vi viste om det), og jeg kan si med hånden på hjertet at det er den beste julegaven jeg noen gang har fått, og noen ganger kommer til å få. Han betyr sååå mye for meg. Dere som har hund forstår nok, men av de som ikke har så er det sikkert ikke så lett å forstå hvor utrolig mye de små her kan bety. Men for meg så betyr han nesten aalt nå. Han er virkelig min bestevenn! Og for dere som ikke vet så er dette en Cairn terrier. Verdens søteste! Har du noen kjæledyr?


"Casper 280 days ago"


Ååååå som jeg savner dette. Her var han bare åtte uker gammel, og nå er han snart ett år! Mitt sjarmtroll (♥)


En levende kosebamse!


Følte det var lenge siden sist jeg poserte med Casper nå, så nå syns jeg det var på tide, hehe! Han er allerede snart ni måder gammel, så han er ganske ferdig vokst i størrelsen nå. Og bare på de to siste ukene har han blitt mye roligere og mer kosen. Noe jeg liker ganske godt. Haha. Det beste jeg vet er når han sover i fanget mitt, noe som nå kan skje annenhver dag, ig før var det kanskje en gang i månden maaks, så det sier litt. Man ser jo også at han setter pris på å bli klødd og koset med. Så det merkes at hvalpe-faktene hans forsvinner litt etter litt. Men leken er han såklart fremdeles, og gasnke rampette til tider! Men det er jo slik dem er. Han er hvertfall min lille kosebamse! Har du en like søt kosebamse?  Har du noen dyrÅ?


"En liten fotoshot med babyen"I dag fikk vi endelig litt sol og dagslys igjen, så da tenkte jeg at jeg måtte få tatt litt nye bilder av lille baby vofsen min. I starten var det ganske vanskelig å få tatt bilder av han, så jeg har ikke fått tatt så veldig mange fine bilder av han egentlig. Og siden han vokser så fort så må jeg jo få tatt mange før han blir full voksen! Og nå som han har lert seg å "gå på plass" og å bli litt, så fikk jeg tatt litt bilder av han i dag. Selv om han ville angripe kameraet hver gang lyden kom, haha! Vi har vl hatt han i ca en månde nå, og han er allerede blitt over dobbelt så stoor. Litt trist men gleder meg til han kan oppføre seg litt bedre og til han er husren. Da skal han få sin egen lille krok oppe på rommet mitt. Gleder meg! Har du hund? Hva har dere gjort i dag?


Den fineste hunden av alle!


Den 10.01.14 var vi så heldige at vi fikk denne fine lille valpen som da var åtte uker gammel. Nå er han snart tolv uker! Desse bildene tok jeg første helgen vi hadde han, hvor han altså var da åtte uker, så han har vokst litt siden da. Dere kommer nok til å få sett mange bilder av han her på bloggen fremmover, og da ser dere hvor mye han har vokst på så kort tid! Siden jeg tipper noen av dere lurer på hvor stor han kommer til å bli osv tenkte jeg å skrive litt om det her, slik at jeg får svart på det en gang for alle.
Han er en Cairn Terrier og kommer til å bli "mellom stor". Han vil bli opptil 6-8 kg. Akkuratt hvor mange cm er jeg ikke sikker på, men bare søk på google om dere vil se hvordan han blir som voksen hund. Er en utrolig fin rase! Pelsen hans kommer til å bli mye lysere enn den er nå, og han er allergivennlig om noen skulle lure! Han har fått navnet Casper og er da en hanhund! Det var vel det jeg hadde å si om han. Har dere noen flere ting dere luer på er det bare til å spørre! Har du hørt om rasen før? Har du hund?
Jeg er en jente på 17 år som skriver om min hverdag som kronisk syk med ME. Jeg er også intresert i fotografering, så tar en del bilder som jeg deler her på bloggen!

Foto & hverdagen med ME diagnosen

KONTAKT: ingvildaasheim.blogg@hotmail.com.


ME-diagnosen


ME er en kronisk utmatelsesyndrom. Jeg er syk hver dag, men jeg har gode og dårlige dager. Neon dager klarer jeg ingenting, mens andre dager kan jeg klare mye. Du kan lese mer HER .

Seneste


Kategorier


Design:

Jeg har laget designet mitt selv.
hits