Design og header


Nytt design, ny start!
Da har jeg endelig fått endret på designet mitt, og fått det litt sommerslig! Det er ikke helt klart enda siden ejg ikke har fått gjort alle endringer ferdig både på fremsiden og i innlegg. Men det er nok så ferdig at jeg kan si meg fornøyd! Nå starter jo sommerferien så da kommer det nok til å bli mye mer blogging fra meg. Og kanskje jeg til og med får laget ett nytt gratisdesign snart, det får vi se på. Merket at det var lenge siden jeg hadde holdet på med det for å si det sånn! Hva syns dere om designet? Ønsker dere nytt gratisdesign?


Nytt design, hva syns dere?
Da har jeg fått oppgradert designet litt. Hvor lenge jeg kommer til å ha det som dette er uklart. Men så langt så er jeg ganske fornøyd med det. Annet en at det er litt grått og kjedelig. Meen jeg har ikke noen bilder å bruke til header atm, pluss at jeg syns det er ganske stilig med en enkel skrift som header. Spessielt nå som blogg.no har plassert den største og styggeste reklamen som er, over headerene våres! Om noen vil bestille design/header se HER.. Hva syns du om det nye?


BESTILL DITT EGEN ØNSKET DESGIN!


Daa har jeg bestemt meg for at jeg skal ta imot litt bestillinger av design+headerer nå i sommer. Siden det var noen som ønsket det, og siden jeg syns det er veldig morsomt å holde på med. Og jeg lærer ofte mer, og får mer inspirasjon av å holde på med det. Men, det er ikke helt gratis desverre. Les reglene under før du kontakter meg!


Om du ønsker å bestille, kontakter du meg på:
Ingvildaasheim.blogg@hotmail.com

Kontakter du meg, MÅ du være villig til å betale, og ikke komme med andre grunner.

Jeg kopierer ikke andres designer. Så du kan ikke si "jeg vil ha ett likt design som ...."

PRIS:
Design uten header  -  200kr
Design med header  -  250kr
Bare header             -  50lr

Jeg lager designet såklart akuratt som du ønsker, og du skal få godtjene det før jeg sier meg ferdig med det. Men det er ikke lov å endre på hvordan du ønsker det skal se ut, etter at jeg har laget det slik du først sa du ville ha det. Koder osv til betaling tar vi over mail. Jeg kommer til å svare på mailer når jeg har tid. Jeg reiser jo litt i sommer, og da kommer jeg jo såklart ikke til å holde på med design. Så jeg setter ikke noe tid på hvor lang tid det kommer til å ta, siden jeg ikke vet hvordan dagsformen min er neste dag.Noen mer dere lurer på da?


Noen ønsker til gratisdesign?
Nå har jeg tenkt til å lage ett sommer-gratisdesign, siden det er utrolig lenge siden jeg laget ett gratisdesign nå. Og nå har jeg jo ferie, som vil si at jeg får god tid til detta. Pluss at jeg liker veldig godt å holde på med det! Noe jeg også vurderer er å begynne å ta imot spesial-bestillinger av design, men da ta litt betalt for det. Ikke mye, men litt. Siden jeg bruker veldig mye tid på det om jeg skal lage til noen. Så da har jeg to spørsmål til dere. Har dere noen spessiele ønsker til det nye gratisdesignet? Og, hadde du vert villig til å betale 200kr for egenønsket design+header?


Nytt design osv!
Da har jeg endelig fått fikset meg en ny header. Om jeg er 100% fornøyd vet jeg ikke. Fikk det ikke egentlig helt til å bli som jeg ville, for det er noe jeg ikke får til i photoshop som jeg veldig gjerne skulle fått til. Så om noen av dere er veldig flinke med photoshop, gjeerne kontakt meg! Men jeg liker forandringen, fordi jeg følte jeg virkelig trngte noe nytt her nå. Den andre haderen hadde jeg jo gaanske lenge såå! Hva syns du om det nye? Vil dere ha noen nye gratisdesign?
Jeg er en jente på 17 år som skriver om min hverdag som kronisk syk med ME. Jeg er også intresert i fotografering, så tar en del bilder som jeg deler her på bloggen!

Foto & hverdagen med ME diagnosen

KONTAKT: ingvildaasheim.blogg@hotmail.com.


ME-diagnosen


ME er en kronisk utmatelsesyndrom. Jeg er syk hver dag, men jeg har gode og dårlige dager. Neon dager klarer jeg ingenting, mens andre dager kan jeg klare mye. Du kan lese mer HER .

Seneste


Kategorier


Design:

Jeg har laget designet mitt selv.
hits