DIY prosjekter


Enkel og fin pynt til rommet!
Man trenger ikke så veldig mye mer enn dette her for å få pyntet veggen sin/rommet på en veldig fin og personlig måte! Alt dette her er veldig billig. Og ikke minst syns jeg det blir ett utrolig fint ressultat. Man kan jo velge selv om man vil bruke egne bilder som er tatt selv, eller bilder fra weheartit eller noe lignende. Alle mine bilder er tatt selv. Jeg liker det best, for da føler jeg det blir mer personlig, og det inspirerer meg selv på dårlige dager. Og ikke minst blir jeg glad av å se på "posetive" bilder! Man kan jo også henge det opp på mange andre stilige måter enn dette. Men man slipper hvertfall å lage hull i veggene om man bruker dette her.
Hvordan liker du å pynte rommet ditt?


DIY - Praktisk og fint til rommet

 Det du trenger er noe du ønsker å ha f.eks litt sminkekoster/sminke oppi, og en type sand som dette. Min er kjøpt på Europris til 35kr.
Så er det bare til å fylle oppi så mye sand som du vil ha i krukkene dine. Så kan du sette hva du ønsker oppi. Det er utrolig praktisk og det er mye mer organisert føler jeg. Hvertfll i forhold til slik jeg har pleid å hatt sminken. Her har jeg jo heller all sminken jeg bruker til vanlig, på en plass som er lett å finne!

Hva syns du?
Jeg er en jente på 17 år som skriver om min hverdag som kronisk syk med ME. Jeg er også intresert i fotografering, så tar en del bilder som jeg deler her på bloggen!

Foto & hverdagen med ME diagnosen

KONTAKT: ingvildaasheim.blogg@hotmail.com.


ME-diagnosen


ME er en kronisk utmatelsesyndrom. Jeg er syk hver dag, men jeg har gode og dårlige dager. Neon dager klarer jeg ingenting, mens andre dager kan jeg klare mye. Du kan lese mer HER .

Seneste


Kategorier


Design:

Jeg har laget designet mitt selv.
hits