Fotografier


Bildedryss fra Alcudia!

//Canon eos 70D  30mm f/1.4


Fotografier fra året 2014


Hvilket av bildene likte du best?


#Welcome september


Canon eos 550D  50mm f/1.4


"My 365days photos so far"Hvilket bilde likte du best?


Fotograferinger fra London 2014
Hvilket bilde likte du best?


Arkiv bilder med ny redigering #1


Hvilken av bildene likte dere best?


Colors or not?

Likte du best farger eller svart/hvit?


Ny motivasjon til bilder, følg meg!

Her for noen dager siden lagde jeg meg tublr, noe jeg har tenkt jeg skal gjøre lenge. Men så har jeg heller aldri vert helt sikker på hva det var og hvordan det fungerte. Noe jeg enda ikke er helt sikker på. Jeg bruker den hvertfall til å legge ut egne bilder. Har begynt å se igjenom mange gamle bilder også å redigere dem opp igjen å legge dem ut der. Føler jeg er mer fritt til bildene der enn jeg er på bloggen på en måte. Er ganske streng med meg selv på hvilke bilder jeg legger ut i forhold til redigering osv, siden jeg vil ha en renest mulig blogg! Men så langt elsker jeg tublr. Finner masse ny inspirasjon der og får masse ny inspirasjon til å ta flere bilder selv. Om du ønsker å følge meg så finner du min bruker HER. Har du tublr? Hva bruker du det til?


"Bildeserie - hundens beste triks"
Forgje uke fikk jeg en oppgave på skolen hvor vi skulle lage en slags tegneserie i bilder. Eller man kunne tegne også, men når alternativet er å gjøre det i bilder isteden er ikke valget så vanskelig for min del! Så da var jeg oppe hos tante og onkel nå i helgen og fikk fotografert han her, som dere sikkert kjenner igjen. Søte Odin! Tiggingen hans er ganske vanskelig å ikke la seg påvirke av, som dere ser. Hver gang han er her og jeg er på kjøkkenet og lager mat setter han seg og ser på meg som han gjør på bilde nr4! Verdens søteste. Nå er det bare å skrive det ut og å lamminere det og håpe på en bra karrakter! Gjerne kom med forslag om dere ser noe som kunne vert gjort annerledes. Hva syns dere om den? Noe som kunne vert gjort annerledes?
Jeg er en jente på 17 år som skriver om min hverdag som kronisk syk med ME. Jeg er også intresert i fotografering, så tar en del bilder som jeg deler her på bloggen!

Foto & hverdagen med ME diagnosen

KONTAKT: ingvildaasheim.blogg@hotmail.com.


ME-diagnosen


ME er en kronisk utmatelsesyndrom. Jeg er syk hver dag, men jeg har gode og dårlige dager. Neon dager klarer jeg ingenting, mens andre dager kan jeg klare mye. Du kan lese mer HER .

Seneste


Kategorier


Design:

Jeg har laget designet mitt selv.
hits