Hverdag


Følg med videre på facebook
Wow, nå er det lenge siden sist jeg skrev ett blogginnlegg. Som dere sikkert skjønner har jeg egentlig sluttet å blogge, noe det er mange grunner bak. Men jeg håper veldig en dag på å komme tilbake! Men til den dag kommer, finner dere meg på facebook siden min HER. Der fortsetter jeg med å legge ut mange av bildene jeg tar. Håper dere har lyst å følge meg videre der!


Hvilken film annbefaler du?


Om bare få dager reiser jeg til Alcudia. Det er noen timer og fly, såklart både frem og tilbake. Noe jeg igrun hater, jeg klarer virkelig ikke å slappe av på fly. Men denne gang har jeg hvertfall tenkt til å laste ned litt filmer fra Viaplay. Så derfor lurte jeg på om noen av dere har tips til noen filmer, eller kanskje serier som kan lasstes ned der? Blir hvertfall utrolig glad for tips! Helst ikke skrekk eller action.


"Bikini - klar"
Vetikke om jeg egentlig har fått fortalt dere det tidligere i noen innlegg, men ihvertfall så reiser jeg til Alcudia nå etter helgen! Wii, gleder meg så utrolig mye. Og jeg er blandt de som elsker å pakke, så jeg er nok ferdig pakket leenge før vi egentlig skal dra for å si det sånn. Men jeg prøver å vente med det så lenge jeg klarer, haha! Bikiniene har jeg hvertfall funnet frem. I fjor hadde jeg en bikinie jeg brukte hele sommeren - siden jeg ikke fant noen flere jeg likte. Men i år derimot har jeg vel egentlig funnet meg litt for mangen. Haha. De Trianglee bikiniene er fra Ebay, så dem er fake om noen skulle lure! Flere som elsker å pakke? Skal du noe sted i sommer?


"Some pink room detaljs"
Flere som elsker Victoria Secret?


7 av 28 dager!


Blææh, sier jeg bare! Da ble det enda en uke liggende, og denne gang med halsbetenelse. En ukes mellomrom var det jeg fikk fra influensaen og nå til halsbetenelsen. Fikk penselin for en uke siden så er heldigvis mye bedre! Men formen er generelt veldig dårlig likevel. Blitt mye soving kan man si! Har begynt å skrive ned dagsformen ++ i almanakken min nå. Litt intresangt å kunne se tilbake der, å se forskjell på måndene. Så denne månden så langt har jeg hatt toppen 7-8 halvgode dager, resten har vert dritt! Så nå satser jeg bare på at den nesten månden blir hakket bedre! Flere som er syke? Tips til en god serie?


"Det beste som finnes"


Denne sjokoladen er serriøst den beste sjokoladen som er. Jeg har aldir vært noe sjokolade-moms. Men om jeg først tar en bit av denne her er det virkelig ikke lett å stoppe! Norsk sjokolade/freia kan virkelig ikke sammenlignes! Helgen er enda ikke over, så det er lov med litt sjokolade i dag også. Haha!
Endelig slapp influensa/forkjølelse greiene på meg, etter en uke liggende her hjemme. Så nå gleder jeg meg til ny uke med nye muligheter, og forhåpentligvis litt mer action. I morgen skal jeg til frisøren og klippe liiiiiitt av håret, og få fikset brynene mine. Det gleder jeg meg til!  Har dere hatt en fin helg? Flere som elsker denne sjokoladen?


Syk mens man er syk
Helt siden fredags kveld har formen vert utrolig dårlig. Da startet det med noen helt forferdelige dager med veldig høy feber, syke smerter i kropp og hode, og jeg var rett og slett helt "pleietrengende". Klarte ikke noe selv! Nå er jeg heldigvis mye bedre enn da, men likevel helt elendig. Var hos legen for å få sjekket om det var noe bakterielt, men det var det heldigvis ikke. Så da er det bare å venta på at kroppen skal fikse det selv! Og forhåpentligvis er det ikke så altfor mange flere dager før den har klart det. For dette er bare gørr kjedelig og slitsomt! Flere som er syke? Hva liker du å spise når du er syk?


Triangl bikini - fra ebay


I dag fikk jeg to pakker i posten! Jeg hadde egentlig ikke regnet med å få pakker nå, siden det sto det kunne ta opptil 30 dager med levering. Men det tok bare 10 dager, og det er jo virkelig ikke dårlig! Jeg er  vel ikke den eneste som sikler etter alle de fine triangl bikiniene. Og jeg er vel heller ikke den eneste som ikke bruker 1000kr på en bikini. Der går grensen for min del. Så derfor bestilte jeg heller fra ebay! Man vet jo ikke hvordan kvaliteten blir derfra. Som dere ser under her er det utrolig stor forskjell på kvaliteten på de to jeg fikk. Den ene vil jeg si er nok så lik orginalen, mens den andre er akuratt som en vanlig bikini. For de som ikke vet er orginal triangl bikinien i ett lignende stoff som våtdrakter og slikt! Her ser dere de to jeg fikk i posten.Jeg beestilte mine i S. Jeg bruker vanligvis M i bikinitruse og S på toppen. Så jeg tenkte den kanskje ble litt liten nede. Men det ble den ikke! Det ble faktisk omvendt (den til høgre) av hva jeg hadde trodd. Den passet nede men var bittelitt for stor oppe. Mens den til venstre var veldig mye for stor/fieil oppe. Jeg har bestilt den til venstre på nytt i XS! Det er noe galt så jeg får ikke legge inn link her. Men den bikinien som er til å annbefal er kjøpt fra brukeren "Cici-go". Og jeg betalte ca 100kr for den! Bare å vente på solen nå - så er jeg klar.Har du noen bikinier fra triangl?


"Lenket fast til sengen"


De siste dagene har jeg måttet tilbringt liggende flaat ut i sengen. Formen har vert så utroolig dårlig. Vert akuratt som beskrevet i forgje innlegg. Enorme smerter i hele kroppen, feber, totalt utmattet, trøtt og sliten. Bare tanken på å reise seg opp fra seng/sofa var tung. Så det har vært noen kjedelige dager nå, det kan man trygt si! I dag er jeg heldigvis litt bedre. Ikke bra, men bedre. OG det er jeg utrolig glad for. Og jeg fikk endelig vert en liten tur utenfor husets fire vegger. Det er alltid godt etter lange tunge dager stenkt inne! Så det blir nok en rolig kveld her i dag også, og pixzzabakeren til kvelds ganske snart. Nam! Hva gjør dere på i kveld?


En kropp på tomgang


I skrivende stund sitter jeg her å egentlig holder på å sovne. For i dag har jeg vært på skolen en liten time, i en engelsk time med "spesial undervisning", om noen skulle lure. Så da er det å sitte her resten av dagen å være utrolig trøtt, eller velge å sove men da er jeg garantert å være dårligere når jeg våkner. For edt er jeg alltid... Så jeg prøver meg på den første, så får jeg se hvordan det går! Jeg er hvertfall veldig fornøyd med å ha kommet meg på skolen i dag, og forgje tirsdag. Det er de første skoledagen dette året for min del! Hva gjør dere på i dag? Tips til å klare å holde seg våken?


Årets første "bikini-dag"


// Bilder fra i fjor sommer

I dag har det virkelig vært sommer her. Jeg startet dagen med en frokost ute på terrasen. Før temperaturen steig å jeg kunne brette opp buksen og genseren, og syns det var hærlig. Men så ble det jo bare eenda varmere, så da var det rett inn å finne shorts og bikini-toppen! Det hadde jeg virkelig ikke trodd jeg kom til å kunne gjøre i april. Bare så utrolig herlig! Har vært ute nesten hele dagen, så litt farge har jeg nok fått - wii! Slike dager vil jeg gjerne ha flere av.
Kjenner det var utrolig godt å komme inn i skyggen nå å krype oppi sengen. Er utrolig sliten, trøtt, og vondt i hodet. Så jeg har vel sikkert drukket eller spist for lite, så jeg får vel snart finne meg noe godt til kvelds! Flere som har hatt sommer i dag?


Ett forsøk på å komme tilbake - igjen!


Nåå har endelig inspirasjonen begynt å komme litt tilbake, itilegg til at jeg har nytt objektv (ganske nytt kamera også). Så nå håper jeg bare på at formen ikke skøl være like dårlig fremover som den har vært! Har allerede i dag fått tatt en del blogg-bilder, og har mange ideer i hodet på diverse innlegg jeg har tenkt å skrive! Jeg setter foresten utrolig stor pris på om dere kan like/dele/kommentere innleggene mine fremover. Har såklart mistet mange leserer nå etter å ha nesten vert ett halvt år uten fast oppdatering. Så jeg setter stor pris på om noen vil hjelpe med det.takk! Nå blir skal jeg slenge meg fremfor tv`en snart tenker jeg, så blogges vi forhåpentligvis i morgen!  Hva gjør dere på i kveld?


Ny månde, nye muligheter!


Da har vi startet på April månden. Noe som i grunn føles litt rart, tiden har på en måte gått litt fort men samtidig veldig sent! Dagene går utrolig sakte, men måndene går fort! Det irriterer meg bare så innmari at jeg skulle bli så mye dårligere som jeg har blitt. Det er såå mye jeg har lyst til å gjøre, men som jeg ikke får gjort. Det går ikke en dag uten at jeg blir minnet på at jeg ikke kan gjøre det jeg vil, og at jeg ikke blir minnet på at jeg faktisk har vert "borte fra livet" i faktisk snart fem år. Det gjør jo at man mister utrolig mye, og egenltig mister det som er aller viktigst! Så den siste tiden har vært veldig tøff.

Men nå starter våren og det er ikke så altfor lenge til vi kan si at det snart er sommer. Pluss at det er litt forskjellig smått som skjer fremover, noe som gjør dagene mye lettere! Jeg håper også på å få til litt blogging fremover nå som det blir lysere tider, å det går ann å få blogget og tatt bilder slev på kveldene. For det er da jeg som oftest er i best form! Tenkte bare å komme med en liten oppdatering til dere, for i kveld har jeg tenkt til å få forhåndsskrevet litt innlegg til dere - endelig!  Hva gjør dere på i ferien?


"Barnefotografering - Utelek"

Canon eos 70D  50mm f/1.8       .


"Hva ønsker du å lese om"
Jeg har så utrolig lyst å få til bloggen igjen. Men jeg aner ikke hva jeg skal blogge om. Trenger noe annet enn hverdag å blogge om, siden hverdagen min ikke inneholder noe som helst! Så gjerne kom med tips og ønsker til hva dere vil lese om her på bloggen min! Takk. 


"Å bygge opp igjen en nedbrutt kropp"

Som sist, veldig lenge siden sist! Jeg har egentlig utrolig lyst til å få til bloggen igjen, det har alltid vært her jeg har kunnet følt litt på den mestringsfølelsen. Og nå som jeg ikke får til bloggen, har jeg vel ikke følt den følelsen på år og dag. Så det er utrolig kjedelig, men jeg har ikke noe kapasitet til å få til mange oppdateringer her nå - som sag i tidligere innleggt. Så jeg får bare ta tiden til bruk, å vente på bedre perioder enn hva jeg har nå!
Jeg har jo ikke akuratt så mye spennende å dele med dere heller, alle dager er like og helt uintresange. Så jeg har faktisk ikke noe å blogge om heller! Jeg merker bare nå på dette innlegget så vet jeg ikke helt hva mer jeg skal skrive, fordi jeg ikke har noe nytt som har skjedd. Alt er fortsatt som før, og jeg sitter fremdeles fast i en kropp som ikke virker. Noe som er såå utrolig kjedelig! Men, det er ikke så mye å gjøre med. Jeg prøver hvertfall å få bygd den litt opp igjen så den kan bli klar til sommeren! For håpentligvis blogges vi snart. I morgen skal jeg å fikse håret, kanskje dere vil se noe før-etter? Hihi, vi får se!  Hva gjør dere på for tiden?


Sunne vafler - oppskift
Jeg er vel ikke dene enste som i perioder blir drit lei av å spise skive/polar til frokost å lunsj.. Noe jeg har blitt litt hektet på i det siste er å lage meg grove vafler - som faktisk er sunne. Det finnes veldig mange forskjellige oppskrifter der ute på både sunne vafler og pannekaker. Jeg selv syns vafler er lettest, siden vi bare legger det inni stekeren her, å kan gjøre noe annet mens dem steker. Passer hvertfall veldig fint for meg de dagene formen min er veldig dårlig! Siden jeg selv har blitt så hektet tenkte jeg å dele "min" oppskrift med dere. Dere ser bilder ovenfor av det melet jeg bruker. Man kan jo også bruke havregryn om man ønsker - det var egentlig det som sto i oppskriften, men jeg ønsket ikke å ha det i mine, så tok bare ekstr av de andre!


DU TRENGER:
2 dl hvetemel
2 dl fibramjøl (eller annet valgrfritt)
2 egg
3-4 dl melk
2 ss flytende margarin
1/2 ts salt
1/2 ts bakepulverHar du prøvd dette før? Vil dere ha flere slike innlegg?


"Når kroppen nekter å være med"
De siste ukene har ikke formen vært noe særlig å skryte av. Jeg hadde jo en uke sengeliggende med influensa, og nå to uker etterpå er jeg fremdeles forkjølet og ikke i form. Itillegg til at ME`en fordobler alt. Så å få gjøre noe jeg har lyst til er vel noe jeg bare kan glemme. Hadde tenkt til å bruke ferien på å trene opp igjen kroppen med litt turer med hunden osv. Men det er heller ikke noe kroppen orker å være med på - selv hvor lyst hodet har. Jeg hadde jo også store planer på bloggen, å få laget flere videoer å poste masse innlegg. Vel, nå er vel egentlig det første innlegget fra ferien, og feriene er jo egentlig over. Blæh.
Jeg ser virkelig frem til våren kommer til oss, og vi får lysere og varmere tider. Som oftest hjelper det litt på kroppen, og smerten. Så det er vel bare å telle ned til det forhåpentligvis finere været kommer! Flere som gleder seg vildt til våren?


Ingen godis - ingen triks!


Både i går og i dag har vi hatt utrolig fint vær her. Noe som såklart er utrolig deilig! Så i dag fikk jeg vert ute en liten tur med kameraet, og med han kompisen her. Jeg glemte jo såklart å ta med godis. Så å få han til å sitte stille forran kameraet alene var vel så og si umulig. Han ville jo bare gå tur, så han satte seg bare til å kvine, haha! Så noe vellyket bilder ble det ikke akuratt, men en fin luftetur i solen ble det hvertfall! Nå kjenner jeg jeg er utroolig trøtt, så jeg får se om jeg klarer å holde meg våken uten å hvile. Ellers blir det nok uansett en rolig dag resten av dagen!  Flere som har fint vær?


"En sengeliggende uke"


"Yes, nå har jeg fått vært lenge uten å være syk", tenkte jeg en dag i forgje uke. Vel, den tanken skal jeg ikke tenke mer, for da vet man jo hva som skjer. Jo da blir man jo såklart syk! Startet vel litt på søndag kveld, før jeg våknet heelt forferdelig på mandag. Og fra da av har jeg vert liggende endten i sofaen eller sengen. Er vel ikke en eneste del på kroppen som ikke har gjort vondt. Halsen er og har vert hoven, hodet, kroppen, magen og aalt har vert vondt. Tilogmed tannkjøttet gjorde vondt en dag. Så det har nok vert en runde med influensa her. Begynner endelig å bli bedre å klare å gjøre noe annet enn å bare ligge. Nå er første gang jeg røren dataen denne uken, så det er vel tegn på bedringer! Håper bare det går fort over nå, så jeg kan få gjort noe annet enn dette her! Flere som er syke? Hva gjør dere på?


En hel uke med sol!

Denne uken har vi faktisk hatt sol hver eneste dag, noe jeg virkelig ikke kan huske sist vi hadde. Kjenner jeg bare gleder meg mer og mer til våren nå, hvor det faktisk går an å nyte solen ordentlig. Er jo fortsatt minus grader her, så jeg klarer hvertfall ikke å være så veeldig lenge ute før jeg blir kald. Har tilogmed blitt sittende med hansker på inne, haha. Nå er jo jeg en sånn frostpinne, så det er vel kanskje litt derfor også! Men solen klager jeg virkelig ikke på. Det gjør det så mye bedre å stå opp, og som blogger er det virkelig ett savn nå i denne mørketiden. Så jeg har fått tatt maasse bilder til bloggen denne uken, wii! Flere som har fint vær?


Umulig å ikke bli glad!


Her ser dere solstrålen jeg har koset meg med i dag! Dere har jo fått sett bilder av han helt fra han var 12 dager gammel. Nå er han ett og ett halvt år, det er ikke fult like lett å få til å fotografere han nå for å si det sånn. Hehe! Det er jo såklart kjedelig å sitte stille, det er jo forstålig! Nydelig er han uansett. Er så rart å se hvor fort de utvikler seg, og hvor mye han begynner å skjønne. Koselig!
Nå tenkte jeg å prøve å få startet på noe skolearbeid, før det blir tidlig kveld her! Alltid godt å legge seg etter å ha hatt en "aktiv" dag, og spessielt etter å ha vært ute en tur - nå som vi endelig har fått fint vær!  Hva gjør dere på i dag?


Prøver EN uke UTEN sukker!


Ett av mine nyttårsforsetter var jo egentlig å bli flinkere til å spise sunt. Jeg klarte det i starten, men så har jeg sklidd ordentlig ut nå de siste ukene, å da er det jo bare enda vanskeligere å komme inn igjen i rutinen med "sunn" mat. Jeg bryr meg ikke om kalorier eller slikt, for det er ikke å slanke meg jeg er ute etter. Men jeg kjenner jo på kroppen min når jeg har spist for mye dritt, det hjelper ikke på det lille energinivået mitt - det er hvertfall helt sikkert!
Så da har jeg tenkt til å prøve å være uten sukker nå denne uken - i ukedagene. Det jeg kommer til å slite mest med er å ikke drikke iste, men jeg har kjøpt inn sukkerfri iste slik at jeg ikke skal sprekke helt, haha! Så har jeg faktisk lagt opp en slags "plan" på notatene mine på telefonen. Det er så ofte at jeg blir sulten å ikke aner hva jeg skal spise, å da tar jeg alltid det letteste - som skjeldent er sunt. Så derfor skal jeg prøve med en slags plan, hvor det står hva jeg kan spise. Så har jeg på en måte de sunne alternativene klare allerede før jeg blir sulten! Aner virkelig ikke om dette kommer til å gå, men verdt ett forsøk. Haha! Flere som prøver å få til det samme? Forslag til god snaks?


Da var det nye kameraet på plass!
Ææææ. da har jeg fått meg nytt kameraa .Og som dere ser har jeg kjøpt meg Canon eos 70D, og ja jeg kjøpte mitt uten standarobjektivet akuratt som jeg gjorde sist! Jeg gleder meg så utroolig mye til å få prøvd det ut skikkelig, og å få lært meg ordentlig med det! Jeg kan sikkert skrive ett nytt innlegg mer om kameraet etter jeg har fått prøvd det ut, om dere har noen spørsmål!
Akuratt nå er jeg utrolig trøtt og sliten, så nå skal jeg nok krype under dyna å se litt på min kjære ipad som jeg er helt avhengig av, haha. Og på den går det for det meste i youtube videoer!  Hva gjør dere på i dag? Hva kamera har du?


"Når man baker til hunden sin"


Heihei! I dag har jeg faktisk ikke vært noe særlig i sengen før nåå. Tidligere i dag prøvde jeg meg på litt baking igjen, men som vanlig ble det ikke noe suksess. Manglet litt av det, og litt av det. Men opptimist som jeg er så tenkte jeg at den kanskje ble god likevel, siden jeg for en gangs skyld ville bake! Og like etter jul kjøpte jeg en slags "toro blanding" for hundekjeks. Den måtte jo jeg såklart kjøpe, så i dag baket jeg faktisk kjeks til hunden min. Haha,. Heldigvis likte han dem. Hvis ikke hadde jeg nok blitt ganske irritert, haha! Så da fikk hvertfall en av oss noe godt å spise. Nå tenkte jeg å snart finne meg noe kvelds før jeg slår meg ned i sofaen. Kjenner jeg er utroolig trøtt, så det blir nok godt!  Har du bakt til dyret ditt før? Hva gjør dere på i dag?


Tilbake etter 20 dager fri!


Hee! Nå er det virkelig lenge siden sist jeg skrev ett innlegg her på bloggen. Det er vel ca 20 dager siden sist, noe som føles lenger ut en det hørtes ut som! Det har vert veldig godt å vært uten bloggen nå i noen uker. Det gikk faktisk flere dager uten at jeg tenkte på den - noe som er tegn på at jeg ikke hadde hatt noe motivasjon for å jobbe med den heller. Så jeg trengte den pausen! Men nå merker jeg at jeg savner den litt. Bloggen og fotografering er jo eneste hoppyene mine, så når jeg kutter dem ut har jeg absolutt ingenting å gjøre på. Og da blir dagene her hjemme bare enda lenger, Så nå tenkte jeg å starte på nytt igjen her, og ha litt mindre krav til meg selv. Bloggen er den eneste tingen jeg er perfeksjonist på, men det må jeg prøve å kutte ut! Hehe. Har dere hatt en fin helg? Og har dere noen ønsker til blogg-innlegg?


Snakkes om litt!
Nå føler jeg rett og slett for en liten pause fra bloggen. Om den blir på en uke eller fire uker aner jeg ikke. Som jeg har skrevet i de ssiste innleggene er ikke formen helt på topp, og da blir bloggen rett og slett bare stress. Og det hjelper heller ikke på at jeg er blitt veldig perfeksjonist på bloggen! Noen ganger funker den som terapi og en veldig fin hobby, og andre ganger som stress. Nå er den litt stress, pluss at jeg har veldig lite motivasjon til det i og med at jeg har så lite energi til overs! Så det hjelper nok på med en liten pause, få påfyll med bilder som jeg kan ha på lager og ett nytt design! Vi blogges nok ganske snart!


Page 3 of 365!


Da er vi på dag 3 av dette nye året. Og jeg kan vel si at jeg ikke har fått den beste starten på dette året. Jeg hadde en veldig fin feiring på selveste nyttårsaften. Men formen de siste dagene/ukene har ikke vert helt til å skryte av. Alle dagene av dette nye året så langt har egentlig vert dårlige. En del smerter i kroppen, tempratursvingninger, kaldsvetting, utrolig trøtt og veldig sliten. Føler egentlig aldri ork til å gjøre noe spesielt! Utenom i dag, da har jeg fått vert mye utav huset og gjort koselige ting. Men det fikk jeg lide litt for igjen når jeg kom hjem, da ble alle smerter forsterket og jeg føler meg så trøtt at jeg må bruke krefter på å holde øynene oppe. Blæ, får ikke håpe dette er noe som skal være langvarig, for nå starter skolen igjen snart å da hadde jeg jo tenkt til å være litt oppladet. Men oppladet er vel det jeg er minst av alt akuratt nå! Så som dere da sikkert skjønner blir ikke bloggen høyest prioritert. Kommer med innlegg når jeg føler for det!  Hvordan har deres start på det nye året vært?


Siste dag som "barn"


Nå er jeg så heldig at jeg kan fikse eget dagslys selv. For jeg fikk fotolys/studiolys/softboxer til jul! Var det som sto overst på ønskelisten min i år, og jeg var så heldig at jeg fikk det. Så nå blir både blogglivet og hobbyfotograf-livet lettere. Har fått prøvd ut lysene på en liten fotografering av lille Dennis i dag. Og av de bildene jeg har sett igjenom til nå så ser det utrolig bra ut, og jeg er sååå fornøyd! Om dere ønsker så kan jeg lage ett eget innlegg om lysene, om noen ønsker det!

I dag er det jo også min siste dag som 17åring, for i morgen blir jeg nemelig 18år. Wow, litt rart å tenke på egentlig. At om bare noen timer nå så er jeg "voksen" og kan gjøre stortsett hva jeg vil. Det blir nok bra! Resten av kvelden har jeg tenkt til å se igjenom alle de herlige bilder av lillemann, og kanskje jeg klarer å få litt orden her inne på rommet mitt!  Hva gjør du på i dag? Har du studiolys?


"Når man har en modell som spiser snø"
Endelig har vi også fått litt ordentlig snø her, men desverre kom det en dag for sent til at det ble en hvit jul! I dag har det vert en utrolig fin dag her med sol, blå himmel og denne fine snøøen. Jeg hadde egentlig tenkt meg ut å få tatt bilder mens det var slik. Men så hadde jeg litt andre planer, itillegg til at kroppen ikke var helt god. Så da ble jeg litt for sen til solen, men noen bilder ble det likevel! Er så morsomt å se på Casper mens han løper ute i snøen hvor det er litt høyt, han har jo ikke så lange ben så han blir litt seendes ut som en liten kanin. Haha, stakkars. Men han liker snøen veldig godt da. Både til å spise og løpe på! Han var mer opptatt av å spise snøen, enn å se på meg for å si det sånn!  Flere som har fått snø?


Så var vi på den 23.


Så var plutselig kvelden før kvelden her. Nå er alle gaver ferdig pakket, sengen er byttet på (gjør alltid det på lillejulaften) og klærna er halveis funnet frem til morgendagen. Har ikke funnet meg noe julekjole i år, så jeg er ikke helt fornøyd med de alternativene jeg står igjen med. Men men, nå er det for sent å kjøpe ny kjole, så jeg får bare klare å bestemme meg mellom de kjolene jeg har!
Dette er jo første julen til Casper (hunden), så det er blitt mye nytt på han denne månden. Først julekalender, juletre og snart mange gaver. Vi tok treet inn på søndag, og det så ut til å gå veldig fint. Før i går, da måtte han jo såklart markere seg på treet. Haha. Er ikke så rart han ikke skjønner det helt, han pleier jo å markere på slikt ute, så hvorfor ikke inne også da tenkte han sikkert. Men får håper det var første og siste gang!  Hva har dere gjort på i dag? Er du klar til i morgen?


"En natt som en småbarnsmor"


De siste dagene/ukene har det vert helt forferdelig dårlig vær her. Regn, haggel, torden og lyn. I går startet det å tordne og lyne noe helt enormt igjen, og strømmen gikk flere ganger. Og hunden blir livredd av dette! Han blir helt skjelven og kan sitte å skjelve i timesvis, og han setter seg til å kvine. Vil ikke leke, ikke ha godis og ikke mat. Så det er ikke noe koselig å se han så redd, i så mange timer. Så jeg tok buret hans opp i går så han kunne sove her med meg! Strømmen gikk igjen like etter han hadde sovnet, så da var det på`n igjen med å være redd. Stakkar! Jeg våknet også selv flere ganger i natt av at det tordnet så høyt. Veldig kjedelig. Så jeg håper ikke det kommer tilbake igjen i kveld. Har hatt nok av det nå! Så i kveld blir det nok tidlig seng kjenner jeg, blir utrolig trøtt av å våkne slik på nettene! Flere som har dårlig vær?


En uke igjen, så er julen her!

Når jeg våknet i dag slo det meg at. "wow, om en uke er det julaften". For å si det sånn så føles det ikke helt slik, julestemningen, hvor er den? Hvertfall ikke her hos meg. Men jeg håper den kommer litt mer nå over helgen når vi får inn juletreet, juleferien starter og alle julegaver skal leveres! Jeg har enda ett par julegaver igjen å kjøpe før jeg er ferdig. Og jeg har egentlig veldgi lyst på en ny kjole til jul, en paljetkjole. Nå er det jo for sent å bestille noe på nett. Så får håpe jeg finner meg en i butikken da. Hvis ikke har jeg jo noen andre å velge mellom, men finner jeg en paljetkjole så sier vi solgt. Haha! Er du ferdig med din julehandel? Har du julestemning?


Litt nødvendig dagslys!


De siste dagene/hele helgen har jeg vert veldig dårlig. Store smerter i kroppen, følt meg syk og hatt en ekkel hals. Utroolig kjedelig, var jo akuratt sengeliggende i flere uker med forkjølelse, så ble utrolig lei i går og så for meg flere uker liggende under dyna her. Men for en gangs skyld har det blitt bedre istedenfor værre, noe jeg er så utrolig glad for! Klarte til og med en time på skolen tidliger i dag, og fikk gjort ferdig avsluttningen på prosjektet jeg har jobbet med de siste ukene!
Kjenner det fortsatt litt i halsen, men satser på at det blir helt borte til i morgen! Etter å ha fått hvilt litt etter skolen i dag kom det for en gangs skyld litt dagslys inn vinduet. Det har bare vært gråe dager de siste ukene, som vil si ingen lys til å få fine bilder til bloggen. Så i dag tok jeg sikkert nermere fire hundre bilder. Alle ble så klart ikke bra, men bedre en ingenting! Nå skal jeg snart pakke inn julegaver før det blir å slenge seg på sofaen igjen! Hva gjør dere på i dag? Flere som er avhengig av dagslys?


En passe brå start på dagen!


Vel, i dag tidlig fikk jeg en ganske så brå start på dagen min kan man vel si! Det første jeg gjør når jeg står opp er å ta hunden ut så han får gått på do. Pleier å ta bandet på han, også pleier jeg å stå halveis i døren, så han kommer seg bort til busken hvor han har fast plass. Jeg tok på meg en sko for å ta ett steg ut på trappen, så han skulle komme seg helt bort dit han hadde tenkt seg. Og omtrendt i det jeg plasserer foten min ut på trappen ligger jeg flat på bakken. Det var jo klinkeis på trappen, noe det ikke har vert tidligere. Så jeg var jo ikke noe ops på det! Haha, så før jeg viste odet av det lå jeg flat på trappen og lo å gråt om hverandre. Heldigvis ble det ingen store skader, bare ett lite smell i ryggen! Huden kom jo hoppende inn og skjønte jo ingenting stakkar.Haha. Ser det for meg, og jeg tipper jeg så helt ut som en Donald duck, haha, uff. Det er hvertfall ikke tvil om jeg skal bli mer ops om dagene nå som kulden er her! Flere som har gått på trynet på isen?


Helg, julefilm + minner om konkuransen!


Da var det helg igjen, og første uken i desember er allerede gått(nesten). Det ble en liten tur på skolen på mandag, også ble det en tur til fysioterapauten på tirsdagen. Ellers har de andre dagene vert rolige, utenom at jeg hadde koselig besøk i går å så på film! Det er egentlig gansek skjelden jeg ser på film, eneste tiden jeg syns det er koselig å se film er i julen. Så jeg har faaktisk tenkt til å se en julefilm i kveld også! Så om dere har noen tips til en bra julefilm, skrik ut! Nå skal jeg fikse litt bloggting, og gjøre klar flere luker av kalenderen her på bloggen. Også må dere huske å melde dere på konkuransen HER, som var i luken i går. Vinneren vil bli trukket iløpet morgendagen! Vet du om noen koselige julefilmer?


"Pepperkakebakedag"
I dag ble min første bakst. Noe jeg har gjort hvert år de siste årene er å kjøpe desse ferdig pepperkake deigene, og bake. Det blir jo ikke jul uten julekaker, så nå er den første boksen fylt opp med pepperkaker! De er egentlig ikke mine favoritter, så det blir nok ikke så altfor lenge til det må bli julemann eller vaniljestenger her også, som vi også baker hvert år. Nam! Man må jo ha noe godt å spise mens man ser på julekalender`ne på tv! Flere som baker når det er jul?


Sneakpeak!

I morgen starter vi desember, og nedtellingen starter på ordentlig. Jeg klarer egentlig ikke helt å fatte at det faktisk ikke er så lenge til jul. Men jeg tipper stemningen kommer litt mer når det blir pepperkakebaking, julekalender på tv og julekalender ellers. Og ikke minst kalenderen her på bloggen, hvor jeg allerede har mange overaskelser på lur! Wi, gleder meg veldig. I morgen satser jeg på en liten tur på skolen, før resten av uken blir å jobbe hjemme siden vi har ptf uke og jobber induviduelt. Jeg kommer nok til å velge Design! Så man skal heller ikke se bort ifra at designbloggen min snart er oppe å går igjen med nye gratisdesign! Flere som ser frem til Desember?


Endelig starter julehandelen og nedtellingen!

Heihei! I dag er heldigvis formen litt bedre, og jeg har fått vert uten feber siste dagene. Så i dag kom jeg meg endelig utav huset her hjemme, første gang på over en uke nå. Utrolig godt! Så nåå har jeg startet med julehandelen. Jeg elsker shopping, så jeg syns ikke denne julehandelen er så stress. Jeg liker den heller! Og på mandag starter vi nedtellingen, og julekalenderer starter på tv. Ååå jeg gleder meg. Elsker å glede meg til julen! Når starter dere julehandelen? Flere som liker den?Klar for desember!


I dag har jeg fått fikset litt forskjellige bloggting som jeg gleder meg til å fortelle dere. På mandag starter julekalenderen, og iløpet av den første uken vil det allerede bli delt ut en gave, så det er bare til å følge med! Det er ikke alltid like morro å sende mail til sponsorer for å høre om de er intresert, men når man får ett svar tilbake, og ett svar som er posetivt så er det jo ikke noe som er bedre enn det! Flere som gleder seg til desember starter?


"Livet uten imunforsvar"

Siden onsdag/torsdag forgje uke har jeg vert totalt sengeliggende, og kroppen har blitt angrepet av de fleste bakterier som finnes virker det som! Det startet med høy feber, kvalme og oppkast. Før halsen også ble skikkelig ille, hoven og ekkel. Og nå er jeg sikker på at jeg snart har hostet meg til en six-pac her. Matlysten er helt borte, og det eneste jeg har gjort desse dagene er å ligget på sofaen å endten glo i taket, eller sove. Sikkert sovet over åtti prosent av helgen. Ikke orket særlig med tv, lyd eller noe i den duren. Så ja, kan vel beskrive det som noen veldig lite koselige dager.

Formen er fortsatt elendig, men jeg begynner hvertfall å klare å kunne se litt på min kjære ipad igjen, og slippe å bare ligge å glo i taket uten lyd og lys! Som vanlig kommer dette dritet når man minst trenger det. Det er jo bare ett par uker siden jeg lå med infeksjon, og i forgje-forgje uke ble jeg også liggende med andre plager. Så jeg kjenner jeg blir veldig lei og frustrert. Tror virkelig at imunforsvaret mitt har tatt seg fri, eller hoppet i havet. For noe til fungerende er det jo ikke! Og som jeg også alltid sier, uten mat og drikke duger kroppen ikke. Veldig lite som frister både av drikke og mat egentlig. Såå, noen gode forslag til noe mat(drikke som kan friste når man er syk? og med vond hals.


Siste store innspurt før jul!

Som sagt har det ikke blitt noe særlig med skole i det siste. Formen har vert dårlig omtrendt hver dag, og ikke minst de fire ukene jeg hadde infeksjon! Denne uken har vi fri tre av dagene, altså mandag tirsdag og fredag. Noe som er veldig godt. Jeg klarer jo uansett ikke mer en maks to dager på skolen, så man tenker vel at det ikke har så mye å si. Men de dagene jeg blir liggende hjemme å vet at jeg egentlig skulle ha vert på skolen, så er jo ikke det en god følelse. Og det stresser meg litt. Så veldig godt med litt fri! Nå er det denne uken, neste uke, også blir det veldig rolig igjen på skolen. Så krysser fingrene for å holde ut nå, så jeg får bestått skoleåret. Det kommer snart ett innlegg om hvordan jeg tilrettelegger skolen, for dere som ønsket det! Hvordan er deres uke?


Sunn, for en gangs skyld!


I dag hadde jeg en litt annen vri på lunsjen min. I mine øyner er hvertfall det her sunt, og ikke minst godt - faktisk! Jeg er skjelden flink til å finne meg mat som dette, istedenfor å for eksempel bare varne en hjemmelaget bolle fra frysen (eller pomesfrits). Det usunne er ofte det letteste. Men i dag lagde jeg dette her samtidig som jeg sto på kjøkkenet og lagde måltidet jeg hadde før jeg spiste dette. Så da slo jeg to fluer i en smekk! Jeg syns hvertfall dette frister mer, enn å bare f.eks spise en hel banan. Bedre med litt forskjellig, og delt opp i biter! Nam. Er jeg den eneste som ikke er flink til å være sunn?


"Nok en slik dag"

I dag er det en av de dagene hvor smertestillende ikke funker, og alt bare gjør vondt. Kroppen verker, energi er noe som ikke eksisterer, feber, svimmel, trøtt og sliten. Og alt er bare ett ork. Til og med bare det å sitte heer oppreist er slitsomt. Slike dager som dette haater jeg, med stor H! Nå runder det snart fem år siden jeg begynte å bli syk, og jeg har hatt enormt mange dager som dette. Og da er det virkelig ikke mye som skal til for at man blir sint å lei! Så det blir nok bare en rolig kveld her med litt tv før det blr tidlig seng igjen. Så krysser jeg fingrene for bedre dag i morgen!  Hvordan har deres dag vert?


Ut på tur aldri sur!


Det blir aldri kjedelig å ta han her med på tur. Og i hvertfall ikke å fortelle han at vi skal på tur. Da blir han så yr at han ikke vet hvor han skal gjøre av seg, og "kviner". Verdens søteste! Rakk akuratt en tur igjenom skogen i dag før mørket la seg for fult. I går ble jeg liggende med så enorme smerter i rygen at jeg var nødt å få bevegd litt på meg i dag. Og det er jo veldig bra for ryggen å få gå i skog og mark, så får håpe det hjelper litt på! Jeg får ofte det etter å ha vert mye sengeliggende, noe jeg absolutt har vert desse ukene (pluss fem år). Så det å få bevegd litt på seg er alltid godt, så lenge kroppen er i stand til det! Har du en god turkamerat? Hva har du gjort i dag?


Sneakpeak på dagens fotoshoot!

I dag ble det en liten fotografering av lille Dennis (søskenbarn) igjen, som skal brukes til julekort. Jeg kjenner jeg ikke er helt fornøyd med resultatene, siden det ikke har eksistert noe av dagslys i dag, og jeg ikke har noe form for fotolys. Fikk brukt noen lommelykter som faktisk hjalp litt på noen av bildene. Men så er det mange bilder som ikke er hundre prosent klare, og da blir ikke jeg hundre prosent fornøyd heller. Men noen gode bilder ble det såklart når man har en så nydelig modell! Her har dere bare to at bildene som ble tatt litt i "lekepausen". Kanskje dere får se favorittene en dag iløpet av uken!  Vil dere se resten av bildene? Hva har dere gjort i dag?Noen tips til sunn snacks?//Weheartit

Når jeg ser på desse bildene tenker jeg bare, naam! Jeg har en liten ny plan i hodet nå om at jeg i ukedagene skal prøve å være liitt sunnere. Ikke fordi jeg skal slanke meg ellernoe, men ingen har godt av sukker og drit hele tiden. Så jeg skal prøve å bli litt strengere med meg selv der. Men daa må jeg lære meg å klare å finne meg noe sunn snacks, for små mellommåltider mellom middag og kvelds er jeg helt avhengig av. Så da var spørsmålet mitt. Har du noen tips til noe som er sunt og godt?


Ny uke, nye muligheter (#3)
Da var denne helgen over også, og vi har kommet helt til November! I morgen blir det nok en ny uke som forhåpentligvis blir bedre enn de siste fire ukene jeg har hatt. Infeksjonen har jo vert i en måndes tid nå, så det er virkelig på tida at den går bort. Og det kjennes det hvertfall ut som den har gjort også, endelig. Bank i bordet! Så i morgen satser jeg på noen timer på skolen igjen.Også satser jeg på at jeg slipper å bli like dårlig av det som sist! Nå er jeg hvertfall utrolig trøtt og sliten, så nå skal jeg slappe av og se farmen før jdet blir leggings! Har dere hatt en fin helg? Har dere noen planer for uken?


Mye spennende på gang!


Det er så utrolig godt å få kjenne på litt glede igjen, og ikke minst orket til å tenke og å kunne gjøre ting! I dag tidlig var jeg hos fysioterapaut, og nå i ettermiddag var jeg en tur på senteret med en vennine, noe som var veldig koselig som alltid! Og i går kveld startet jeg på ett nytt gratisdesign, og holder på med en ny designblogg. Det har til nå bare vert en stresstanke å begynne på ny designblogg, men nå har jeg utrolig lyst til å få ordnet opp i det, og ikke minst var det veldig morro å jobbe med design og koding igjen! Ooog, i morgen venter det ett "spennende" innlegg her på bloggen, så det er bare til å glede seg! Har dere hatt en fin dag?


"Do more of what makes you happy"


Å gjøre ting som gjør deg glad er faktisk utrolig viktig. Jeg har vert en lang periode nå uten å kunne gjøre det, men de sise to dagene har jeg fått gjort litt i hvertfall. I går og litt i dag er første gang siden sommeren omtrendt at jeg har rørt kameraet her hjemme. Og å ta bilder og drive med bloggen er jo noe jeg er utrolig glad i, men også noe jeg ikke får gjort de dagene jeg er på skolen. Denne uken har det heller ikke blitt noe skole desverre! Det at det er så dårlig vær som dette, og skiftende vær hjelper heller ikke for å si det sånn (gir meg smerte i kroppen)! Nå, igjen, satser vi på en fin helg også er det ny start igjen på mandag! Har dere hatt en fin uke?


Pakke i posten!
På lørdag fikk jeg de her to nydelige dekslene i posten fra Caseapp.no. Som dere ser har jeg allerede tatt på det ene, og jeg bare eelsker det. Dere kjenner kanskje igjen modellen, jepp det er lille Dennis. Var utrolig morro å få velge ut bilder på dekslene selv, og da måtte jeg jo såklart ha ett av han. Og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med det! Og som noen også kanskje har fått med seg så er "stay strong" noe jeg bruker som motivasjon eller hvordan jeg skal si det. For det er jo akuratt det man er nødt til å være. Så derfor valgte jeg også ett hvor jeg tok ett bilde med denne teksen på, og det bildet fant jeg fra weheartit. Love it! Har du designet egne deksler før?


Noen har flaks, andre ikke


Som dere vet er jeg jo veldig "flaksen". Så urinveisinfeksjonen / nyrebekken betenelsen kom selvfølgelig tilbake. Og ikke nok med det så har jeg gått på en penselinkur siden tirsdag nå, som ikke har gjort jobben sin. Så det ble bare værre igjen, så da var det å bytte penselinkur. Som vil si at jeg er på den tredje nå! Kroppen hadde vist veldig lyst til å gjøre det likt i år som i fjor. Er så utrolig merkelig at jeg fikk det samme - på nøyaktig på samme tid i fjor, rett før høsferien, og det var det i fjor også. Utrolig irriterende, og vondt! Men forhåpentligvis er den kuren jeg går på nå den riktige.

Så denne uken har vert like kjedelig som de forgje ukdnd, og like lite spennende. Det ble en skoledag(3timer) på mandag, og det var alt. Bedre en ingenting, men alltid like kjedelig når man får infeksjoner som skal ødelegge så lenge. Over tre-fire uker nå. Blæ! Men nå satser jeg på en fin helg også får vi prøve igjen på nytt på mandag! Hvordan har deres uke vert?


Ny uke, ny sjangse og nye forsøk

Da har jeg vert to uker uten skole. Først en høsferieuke som ble så katastrofal som den kunne blitt, og så en uke hvor jeg måtte lytte til kroppen som enda ikke var blitt bra fra infeksjonen. Jeg har hvertfall fått gjort litt forskjellig koselige ting denne helgen, som jeg er veldig glad for! For nå som skolen skal prioriteres igjen vet jeg at det ikke blit mye krefter igjen til annet. Men forhåpentligvis venner kroppen seg litt mer til den nye hverdagen snart. Og til dere som annbefaler meg og kutte ned og slikt, så vil jeg bare si at jeg ikke er fulltid på skolen. Laangt ifra, kanskje 2-4 timer for hver dag jeg er der. Det kommer snart ett innlegg hvor jeg forteller litt om det! Så nå skal jeg gjøre klar skolesekken før jeg skal ta det med ro resten av kvelden og prøve å komme meg tidlig i seng! Har dere hatt en fin helg?


"En hverdag i reprise, hver dag"

Jeg merker at bloggen i det siste har ligget så langt bak i hodet man kommer. Som vil si at jeg glemmer den ut, og samtidig velger å ikke prioritere den. Jeg har ikke noe spessielt nytt å dele med dere for tiden, dagene er stortsett de samme. Bare at denne uken har det ikke blitt noe skole på meg. Jeg føler meg fortsatt ikke helt bra etter influensaen og urinveisinfeksjonen. Så denne uken har jeg blitt hjemme fra skolen, og det blir jeg nok resten av uken også.

Sånn som i går gjorde jeg ikke så mye mer enn å sove, jeg klarte ikkee å våkne... Veldig lite spennende dager her, og jeg merker at jeg begynner å bli veldig sliten og lei av det. Og føler at det er slik hele veien. Om jeg så er på skolen så blir jeg jo bare helt utmattet og lei da også. Så ting er ikke så lett for tiden! Så om dere har noen tips til noe morro man kan gjøre på hjemme uten å måtte ha altfor mye krefter, skik ut! Så blogges vi.  Hva gjør dere på?


"Så var den helgen også over"
Da var helgen over igjen, og i morgen er det ny uke med nye utfordringer. Før det blir høstferie for min del! Kjenner jeg gleder meg utrolig mye til ferien nå, det får være motivasjonen min for denne uken. For jeg kjenner det ikke finnes så mye annen motivasjon her. Jeg har hatt ett par fine dager nå hvor kroppen har klart å gjort noe annet enn å sove. Og det har vert så utrolig deilig! Men nå etter å ha gjort ett par små ting i dag kjener jeg øynene begynner å falle sammen allerede. Så nå blir det Farmen klokken åtte, så blir det nok tidlig seng for meg i dag!  Har dere hatt en fin helg?


"En kropp som skriker på fult"
Denne uken har ikke vært noe særlig bra for min del. Spessielt ikke de siste dagene. Kan nok beskrives som noen smertefulle dager, og med en kropp som har gått i minus av krefter. Hver eneste minste ting er ett ork, og bare det å se en film på ipaden eller noe lignende er noe jeg ikke orker. Kroppen vil helst bare sove, sove og sove. Og jeg vet jo veldig godt hva dette kommer av. Og det er jo skolen. Så om ting ikke blir bedre snart må jeg nok kutte enda mer ned på skolen, selv om jeg allerede er mndre enn halveis. Men det er veldig lite motiverende å vite at kroppen blir som dette av skole, og tanken på hvor mange skoledager det er igjen.

Vet noen fåreslo å bare ta noen fag, og dele opp. Men i år er ikke det et alternativ jeg gir meg selv, rett og slett fordi jeg ikke ønsker å gå 1.klasse om igjen enda en gang. Man merker aldersforskjellen her veldig godt (3år)! Itillegg til at linjen her skal gjøres om snart, så jeg må klare det på to år, ellers må jeg vente to år. Så ja, Alternativet som er å være hjemme hver dag frister jo heller ikke. Så uansett hvordan det blir, så blir det bare dritt. Utrolig frustrerende!Jeg er hvertfall veeldig klar for høsferie nå. Bare en skoleuke igjen så er det en uke med fri. Håper på at det kan hjelpe litt på kroppen, og at den klarer å hente seg inn igjen litt. Og at jeg ikke blir liggende med influensa eller noe akuratt den uken. Er jo såå mye virus og sykdom som fyker rundt nå. Bare krysser fingrene for at jeg slipper unna det. Denne kroppen klarer veldig fint å lage nok sykdom selv! Nå skal jeg prøve å være med på butikken en tur, Selv om jeg kjenner kroppen allerede skriker, og kaldsvetter som bare det. Men, klarer jeg det bkir det bedre å kunne legge seg ned igjen etterpå, så vi prøver! Når har dere høsferie?


Kommenter før du leser - eh neei
Noe som irriterer meg grønt er når folk kommenterer innlegg, uten å lese. Og man kan see på kommentaren, at den ikke har lest innlegget den kommenterer i. Kan jo bruke ett eksempel på en kommentar jeg fikk i forgje innlegg. "Ikke glem at iso og lukker også har mye å si...". Hadde du lest linje nummer fem i innlegget så hadde du sett at jeg skrev akuratt det. Så jeg ser ikke helt poenget med å kommentere ett innlegg som det der, når du faktisk ikke har lest.

Mener ikke å henge ut noen. Men det er bare så frustrerende. Hvertfall om du har skrevet ett langt innlegg, hvor du har lagt ut mange følelser osv. Også får du som kommentar "Fin blogg, kommenter gjerne på min, kommenterer alltid tilbake". Eller "åå, elsker bloggen din, kommenter på min". Når du skriver ting som dette får du hvertfall ikke meg til å besøke din blogg, heller omvendt. Syns det er motbydelig.
Kjenner fortsatt frustrasjon etter kommentaren jeg nettopp fikk, som jeg nevner ovenfor her! Hver gang jeg lager innlegg som det der er det alltid noen Anonyme som skal  be meg om å "husk sånn og sånn". Som at de er verdensmesterer, og viil rakke ned. Også har dem engang ikke lest innlegget..Blæh..Noen som er enig, og kjenner seg igjen?


Min personlige almanakk!
Er det noe jeg har hatt lyst på lenge så er det en slik personlig almanakk, hvor man lager fremsiden og baksiden selv. Itillegg til at man får velge litt hvordan man vil ha det inni den også! Og nå som skolen har startet passet det veldig fint med en sånn for meg. Jeg er vel ikk den eneste som har en dårlig hukomelse, og trenger å ha ting skrevet ned. Det er jo spessielt da om det er prøver, eller ting på skolen man har lyst til å huske. Så endelig har jeg fått min egen-designet almanakk! Jeg bestilte den for en god stund siden, og jeg fikk den også for noen uker siden. Og jeg er veeldig fornøyd med den!Flere som har designet en egen almanakk?


Uke nummer fire i vente
I dag har jeg vert hjemme fra skolen,  noe som har vert planlagt iforhold til oppgaven vi hoder på med. Så i dag har jeg vert å tatt litt flere bilder av lille Dennis, siden jeg ikke ble fornøyd med alle jeg tok i går. Og vi skal ha fem forskjellige. Men nåå, har jeg garantert nok! Og såå mange fine bilder av han. Så forhåpentligvis blir det ett bra ressultat her!  Som vanlig er jeg veldig sliten nå. noe jeg i grunn er hele tiden.. Så nå skal jeg bare rydde litt i bildene, før jeg skal pakke klar skole sekken til i morgen, også blir det tv kos! Hva gjør dere i kveld?


En smakebit på prosjektet
Nå har vi fått vår første "ordentlige" oppgave på skolen, hvor temaet er Menneske (og litt annet). Og da var det jo ikke akuratt så vanskelig å velge model. Det ble såklart Dennis på 14 mnd, som er søskenbarnet mitt for dere som ikke vet! Så i ettermiddag har jeg vert der oppe å fotografert litt. Dette er bare tre, av fem hunde bilder. Så ja, jeg har en stor jobb fremfor meg her med å rydde og sortere, haha! Men nå er jeg sååå sliten, så nå blir det tv og mat! Hva har dere gjort i dag?En liten "hjemme-skoledag"

Nå har jeg hatt nok to dårlige dager hjemme. Hvor dårlig kroppen føltes i går kan bare ikke beskrives. Var vel ikke ett eneste sted i kroppen som ikke gjorde vondt, og det var i hvertfall ikke mye energi jeg fikk utdelt. Det har det ikke vært i dag heller, men i dag ble jeg heldigvis mye bedre utover dagen . Så jeg har fått jobbet med litt forskjellig skole arbeid.. Og det kan sies at jeg ikke er vandt til å skrive med blyant. Så dere kan jo bare gjitte hvor mye sånn viskelær-rester det er på bordet mitt her nå, haha! Men nå blir det hvertfall tidlig kveld her også håper jeg på skole i morgen! Hva har dere gjort på i dag?


"That type of relaxing day"


Da har jeg krøpet under den nyoppredde sengen min, og har tenkt til å få fikset litt forskjellige "blogg ting". Skal se om jeg får startet på ett nytt design til meg selv, og få forhondsskrevet flere innlegg til dere. Håper på å få til ett innlegg med litt bilder fra sommeren! Så en ganske rolig og fin kveld her, annet enn at kroppen ikke er smertefri ett eneste sekund. Men det er tydeligvis noe jeg bare må venne meg til igjen. Så ja.. Det blir hvertfall godt med en rolig kveld i dag! Hva er deres planer for kvelden?


Endelig helg etter en laang uke!


Eendelig helg sier jeg bare. Denne uken kan vel egentlig bare beskrives som forferdelig. Kroppen er såå sliten og vond, og jeg har hatt så mange dårlige dager nå. Jeg fikk vert på skolen en og en halv dag ca. Og det var også noen tøffe dager å klare å komme seg avgårde. I dag har jeg ikke vert på skolen, men likevel føles kroppen helt forferdelig. Jeg har vel ikke hatt en eneste god dag etter skolen startet. Begge de siste helgene har vert dårlige, og denne kvelden ser heller ikke så lovende ut. Smertestiller på smertestiller hver dag, og mye soving.. Så ja, bloggen har handlet en del om ME og denne hverdagen i det siste. Men det er vel mest fordi jeg er ærlig med dere, og pynter ikke på noe. Og jeg vil at folk skal se at skole er ikke like lett for alle. For min del tar skolen alt av den lille energien jeg har. Men jeg har så forferdelig lyst til å klare dette. Så jeg håper bare på at resten av helgen blir bedre enn i dag, så jeg får ladet opp kroppen, uten smertestillende helst! Hva er deres planer for helgen?


Ingen dans på roser..

De siste dagene har formen vert veeldig dårlig. Jeg har sovet utrolig mye, vert svimmel, kaldsvettet, vert småkvalm, lite matlyst, hatt en helt utmattet kropp og hatt feber. Så jeg har måttet vert hjemme fra skolen de to siste dagene nå. Og jeg kjenner hvor mye det frustrerer meg. Jeg har allerede gått glipp av mye, og dette er bare starten. Hater at sykdommen alltid skal ødelegge. Og det irriterer meg veldig at når jeg er på skolen, har jeg ikke kapasitet til noe annet etterpå. Jeg har så utolig lyst til å trene. Jeg kjenner kroppen bare går mer og mer tilbake til det gamle, med vond rygg og svake føtter. Og det irriterer meg sånn! Men får bare håpe ting går seg mer til etter hvert. Så nå blir det en rolig kveld, så håper jeg på noen timer skole i morgen!  Hva gjør dere på i dag?


"The best friend you can have on the bad day"


Det går virkelig ikke ann å beskrive hvor glad man kan bli i ett dyr, og folk som ikke har dyr selv er det nok ikke så lett å forstå det for. Jeg skjønte det hvertfall ikke før jeg fikk han her!  I dag er formen min helt forferdelig dårlig. Våknet i natt med feber, kvalme, vondt i magen og smerter i hele kroppen. Jeg har sovet i nesten hele dag, og det er tungt bare å holde hodet oppe, og å stå oppreist. Så ja, en ganske dårlig dag kan man si. Og det er spessielt på desse dagene han her lyser opp. Han gjør ikke smertene minedre, men han får meg til å smile. Haha, høres klissete ut, men det er fakta! Han er snart ett år, men han er forsatt like rampette kan jeg si dere. Og ja han ser ganske bustette ut på desse bildene, han hadde akuratt rullet seg og gnidd seg. Og så er han litt busten itillegg, er litt slik rasen er (Cairn terrier). Søteste! Har du ett dyr du er ubeskrivelig glad i?


To skoleuker fullført!

Daa var uke to på skolen fullført. Og jeg har vert på skolen hver dag bortsett fra på mandag, da måtte jeg dra hjem etter en time. Men med den helgen jeg hadde forgje helg var jo ikke det så rart! Jeg har ikke vert fulle dager på skolen noen av dagene, men jeg er veldig fornøyd med å ha klart hver dag likevel. Det har ikke vert lett, men jeg har klart det! Er nok slik jeg må gjøre det for å ikke sprenge meg selv. Kutte ned dagene litt.
Og denne uken har vi endelig fått startet litt med media fag, og jeg merker jo det at jeg har valgt rett linje. Syns det er utrolig morro å holde på med. Har fått ned mange forskjellige Adobe programer vi holder på å lære oss. Akuratt nå holder jeg på i ett program og lage magasin fremside, utrolig spennende! Så jeg ser frem til flere nye temaer, og mer nytt å lære! Nå skal jeg hvertfall ha en rolig helg så jeg er klar igjen til mandag! Har du hatt en fin uke?


Når man må lide for det posetive


Denne uken var jeg på skolen mandag, tirsdag og torsdag. Noe jeg syns er veldig bra, og er veldig fornøyd med - såklart! Men nå i helgen, har formen vært dårligere enn den har vert på leenge. Smertene i kroppen kan ikke besrkives, utmattelsen kan ikke beskrives. Og ikke snakk om trøttheten heller.. Så ja, det ble ikke så godt med helg som jeg hadde tenkt. Hadde jo litt forskjellig jeg skulle gjøre. Men slik er det jo bare, man kan ikke alltid planlegge.. Får bare håpe formen er bra igjen til mandag, for jeg vil såå gjerne klare mye skole denne uken også. Gleder meg veldig til å få starte med media fagene, siden første tema er foto! Så det er bare å håpe på bedre form i morgen. Kjenner jeg er sliten nå bare av å ha vert på dataen i ett kvarter, så det sier litt. Bloggen blir som dere skjønner ikke prioritert når formen er slik!  Hva gjør dere i helgen?


Ting er ikke alltid like rettferdig


De siste to dagene har formen min vert gaanske så dårlig. Vondt i hodet, utroolig trøtt, sliten, vondt i kroppen, vondt i alle ledd,  svimmel. Ja, det "vanlige". Jeg var på skolen i går også, men i dag tok jeg meg "fri", og avtalte med læreren siden det ikke var noe spessielt viktig i dag. Og jeg kjenner det at jeg trengte å få slappet av i dag. Jeg har for det meste ligget strak ut på sofaen, og sovet. Er jo ikke så vanskleige å skjønne hvorfor jeg er så trøtt. Men jeg er fast bestemt på at jeg skaal på skolen i morgen, hvertfall noen timer. Også har jeg "fri" igjen på fredag, for da skal dem på tur.
Når ting blir som dette kommer jeg bare innpå de tankene om hvor feigt det egentlig er. Og hvor unødvendig, og hvor i livet jeg egentlig skulle ha vert. Dette er tredje året jeg går i første klasse. Og jeg ser jo nå at dette kommer til å bli ett ganske tøft år. Men jeg skaal klare det. For jeg orker ikke flere uker hjemme hele tiden, hver eneste dag som jeg hadde før. Jeg gleder meg hvertfall veldig til å komme i gang med skolen og da spessielt med media fagene. Første tema er Foto, noe som passer meg ganske bra! Så det blir nok bedre etter hvert. Tar nok litt tid for kroppen å venne seg til dette, det gjør det jo for alle. Men hadde jeg sluppet MEen, ville alt såklart vert lettere..! Hvordan har din uke vert så langt?


Første skoledag unnagjort

Da var første skoledag på ny skole unnagjort. Skal innrømme jeg var utroolig nervøs i dag tidlig, jeg kjenner jo ingen i klassen der, eller på skolen i det hele tatt. Så ja, jeg var gaanske nervøs kan man si! Men det gikk jo såklart fint. Jeg var hele dagen, og heldigvis startet vi ikke før kl ni i dag, og sluttet før to. Så det var også ganske greit. Tror vi kommer til å slutte litt ekstra tidlig hver dag denne uken, noe som er midt i blinken for meg. For jeg kjenner at jeg er utroolig sliten i kroppen etter i dag. Men det kom jo ikke som en bombe at jeg kom til å være! Så¨nå skal jeg finne meg noe godt til kvelds før jeg skal se Idol, og "Født i feil kropp". Noe jeg gleder meg veldig til! Hvordan var din første skoledag? Hva gjør dere på i kveld?


Så klar som man kan bli

Daa er vesken pakket, smoothien laget, og klærna lagt frem. Jeg er vel ikke den eneste som er ubesluttsom. Så nå har jeg lagt frem litt forskjellige antrekk, som jeg tenker å bruke denne uken. Har sånn noe lunde bestemt meg for hva jeg skal ha i morgen! Får ikke helt beskrevet hvor spent jeg er.  Kroppen har stresset veldig mye i dag, og jeg har vert en del svimmel pågrunn av all hjertebanken. Det er jo også en del av MEen. Men nå er hvertfall alt klart, så nå skal jeg bare slappe av og ha fokuset på noe annet så kroppen klarer å roe seg ned! Så får vi se om jeg får oppdatert dere i morgen, eller om det blir ett forhondspublisert innlegg. Det kommer nok til å bli litt av det denne uken, og sikkert generelt fremover nå i starten. Men det er jo bedre enn ingenting! Starter du på skolen i morgen?


Angående gratisdesignene
Som noen kanskje har merket så kommer man seg ikke innpå den "nye" designbloggen min, fordii blogg.no har slettet/sperret den.. Pågrunn av noen nye regler dem har osv. Utrolig teit, men men. Så nå har jeg like godt laget meg en ny design blogg, hvor jeg skal ha mye mer orden! Så nå jobber jeg med en ny designblogg, og ett nytt gratisdesign. Så det er bare til å glede seg! Jeg kommer såklart til å si ifra når den nye bloggen er oppe å går, men det kan nok ta litt ekstra tid siden skolen starter nå! Og gjett hva jeg bestilte meg i går, en personlig almanakk, hvor dette collasjet er fremsiden. Gleder meg så utrolig mye til jeg får den i porsten! Hihi.  Har dere noen ønsker til gratisdesignet?


Da var siste feriedag over!

Det føles så rart å tenke på at nå er ferien over. Jeg føler at den akuratt startet, og jeg hadde som overskrift at det var første dag i ferien. Og nåå er ferien over, trist! Men samtidig så gleder jeg meg såklart veldig til å få prøve meg i "den vanlige hverdagen". Jeg er utroolig lei av å bare være hjemme heele tiden - mens andre har vært på skole. Så dette blir spennende!
Jeg har hvertfall fått gjort litt koselige ting de siste dagene, selv om formen har vert helt forferdelig. Så jeg er jo fornøyd med at jeg har klart det jeg har klart, selv med en så elendig kropp! Men jeg kjenner at jeg er veldig sliten og trøtt i dag, så det var utrolig godt å krype under dynen her nå. Tenker å slappe av litt her, og få ryddet litt på dataen. Skal bruke den jeg bruker nå som skole pc, så jeg får overføre litt bilder og slikt til hardisken min! Har du htt en fin avsluttning på ferien din?


"En ganske så effektiv dag"


Så langt i daghar jeg hatt en ganske effektiv dag. Jeg har baket kake (ehm, #toro), ryddet kjøkkenet og gjort dverse annet smått der. Og nå har jeg tenkt å få ryddet ferdig her på rommet, og gjøre klart diverse til skolestart. Kjenner det kribler hver gang jeg tenker på at det er skolestart på mandag. Jeg både gleder og gruer meg veldig. Og er veldig spent på hvordan krpååem vil takle det etter så mange år uten en slik vanlig "skole uke". Det er ca fire skoleår siden sist jeg var en hel uke på skolen i strekk. Så ja, jeg er veldig spent! Men gleder meg også veldig til å få treffe nye folk og lære nye ting om ting jeg intreserer meg for. Jeg kommer til å lage ett innlegg om hvordan jeg planlegger mitt skole år i forhold til ME ganske snart. Vet at det er noen som ønsker det. Så så snart jeg har vert på møte osv, og skolen har startet vil det komme ett slikt innlegg! Når starter du på skole/jobb igjen? Gleder du deg?


Dagens forsøk på en god kvelds

Dette har jeg sett mange Norske youtuberer har prøvd, og det har sett så godt ut. Så i dag endte jeg opp med å prøve det ut selv. Det slo nok ikke til som en ny favoritt hos meg desverre. Jeg er en veldig vand/kresen person da, som vanligvis ikke spiser dette her på skive engang. Så ja, meen jeg har såå lyst å lære meg å like dette her, både på skive og andre ting. Så jeg måtte jo prøve! Men, neste gang har jeg tenkt å heller prøve med pita brød, og kanskje ha på revet skinke og reven ost isteden. Og steke det i ovnen. Dette her stekte jeg på pannen, og hadde på ganske svak varme til alt hadde smeltet! Har du noen gode mattips? Har du prøvd dette?


"Alenemor for en dag"

I natt har jeg vert så heldig og hatt han kjekkasen her på overnattingsbesøk, siden dem trengte en barnevakt. For dem som ikke vet det er dette søskenbarnet mitt på litt over 1 år. Han kom hit i går ettermiddag og ble hentet igjen i formiddag. Så i dag var det opp klokken halv åtte, noe jeg ikke er vandt til. Men når det er en så herlige liten blid gutt som sitter å venter på deg var det ikke så ille selvom det var tidlig for min del. Så da var det barnetv og frokost, før en liten trilletur ltt senere på dagen. Veeldig koselig! Meen man blir jo også såklart litt sliten av det, Det er jo en ganske god trening å bære han, og trille tur osv. Så nå kjenner jeg at jeg er nok så sliten. Så i kveld blir det nok tidlig natt for meg. Men det skader jo ikke uansett. Nå må jo døgnrytmen skjerpes, om bare en uke skal jeg jo opp så tidlig hver dag. Uff! Hehe. Hva gjør dere på denne helgen?


Den værste dagen du kan tenke deg


I dag er formen helt eleendig. Vondt i hodet, vondt i kroppen, kaldsvetter, ingen krefter, skjelven i kroppen, trøtt og bare helt utmattet. Det å reise seg opp å bevege på seg er tungt, og det å finne seg drikke/mat er ett stoort ork. så dårlig som dette har jeg sluppet å vært på en stund nå, noe jeg har vert så urolig glad for! Men man trenger ikke lang tid med denne kroppen før man blir lei, når man i bunn og grunn egentlig har levd som slik den er i dag i snart fire år. Men når jeg har vert i så mye bedre form som jeg har vert så blir det stor nedtur å måtte føle på dette igjen. Hadde såå håpet jeg hadde sluppet det. Den følelsen hvor du ligger i sofaen, ingen muskler i kroppen virker, du kaldsvetter, og alt det som følger med. Og du ligger i sofaen hele dagen og bare venter på at det skal bli kveld så du kan sove og slippe å kjenne på dette her. Har sovet mye i dag allerede, og er fortsatt like trøtt, eller nesten bare trøttere. Å sitte oppreist er tungt, og du trenger en gang ikke å gjøre noe for å bli sliten.. Arh, hater ME. Man vet aldri når man får en slik dag, kanskje er det mange slike nå, eller så er kanskje dette den enest på en stund. Det vet man aaldri. Men men, får ikke gjort noe med det så. Fulte bare for å få ut litt frustrasjon, siden det nesten ikke har handlet noe om dette på bloggen i det siste. Får bare håpe det ikke varer særlig mye lenger.! Hvordan har deres dag vert?


Utnytte de siste feriedagene

Nå begynner ferein desverre å gå mot slutten. Som alle andre ferier går dem ofte fort. Denne sommeren har jeg fått gjort ganske mye, og tingene har gått litt i ett. Og da har jo tiden gått ekstra fort! Jeg er veldig fornøyd med sommeren jeg har hatt så langt, og den er jo ikke helt slutt enda heller da. Det er jo trossalt to uker igjen for min del. Men de fleste starter jo på jobb igjen nå, og da mister jeg litt den "ferie følelsen". Men jeg skal helt klart nyte de siste to ukene, for når skolen starter veet jeg at det blir ganske tøft i starten. Men, jeg gleder meg også litt til å starte på skolen og treffe nye folk!
Jeg har vert veeldig umotivert for bloggen i det siste, og hadde egentlig tenkt å ta bloggpause. Jeg har sånn halveis tull med kameraet/objektivet mitt. Og da blir jeg jo bare veldig frustrert, og gidder liksom ikke prøve på å ta bilder i gang, for plutsleig vil det ikka ta bilder. Men i dag når jeg bestemte meg for å gi det en sjangse igjen så virket det. Så jeg får håpe det har fikset seg av seg selv! Så jeg var ute i sted og tok levitasjonsbilder som jeg skal kose meg med å redigere nå, er skikkelig inspirert på slike bilder igjen nå! Når er din ferie over?


IKEA er virkelig god trening

Som dere vet var jeg på IKEA i går, og dere kan jo bare gjitte hvor lenge vi var der. Det er hvertfall det lengste jeg noen gang har vært der.. 6-7 timer. Det er lenge spør du meg. Men tiden gikk jo ganske fort da, siden det var så mye fint over aalt. Jeg fikk kjøpt meg det meste jeg hadde på handlelisten der. Så nå holder jeg på å skal fikse litt inne på rommet her. Fått en ny hylle som jeg har rett utenfor rommet (siden det ikke er plass på rommet), så nå har jeg endelig litt mer plass inne på rommet. Er jo snart skolestart, og da er det jo greit å kunne ha litt orden! Så etter å ha vandret rundt der så lenge, kan jeg love dere at jeg kjente det på kroppen. Ganse sliten i føtna, og hele kroppen. Jeg er jo bare veldig fornøyd med at jeg i hele tatt klarte så lenge. Før har jeg aldri orkeet det, så ja. Jeg er veldig fornøyd! Flere som glemmer tiden når dem shopper?


Så blir det tur til IKEA
I morgen blir det tur til IKEA, vi har det ikke her hvor jeg bor så jeg er der ikke så veldig ofte. Men nå trenger vi litt forskjellig smått, som jeg skal ha utenfor rommet mitt osv. Noe jeg har gledet meg til lenge. Da får jeg litt mer plass her på rommet. Siden jeg egentlig har litt for mye ting her iforhold til plasser å ha tingene og klærne på. haha! Så det blir godt å kunne legge noe utenfor. Pluss at det er litt smått jeg vil ha til rommet også. Så det blir nok bra! Regner med jeg er ganske sliten når jeg kommer hjem i morgen, så derfor ble det heller ett innlegg om det nå. Så får vi se om det blir noe mer blogging i morgen! Flere som liker seg på IKEA?


Når man blir glad for regn

I dag har det endelig vert litt kaldere her. Det blir kanskje litt dumt å klage når vi får såå fint vær. Men som sagt tåler ikke kroppen min varmen noe særlig godt, uten at jeg ligger på stranden og kan bade hver halvtime. Så i dag har det faktisk vert godt med en dag uten 30-40 grader og sol. Heller litt regn og torden, som vanligvis er norsk sommer. Hehe. Så jeg har fått slappet ordentlig av, og det har vert mulig å være inne å slappe av. Det har det ikke vært de andre dagene, for da har det sikkert vert 60 grader på rommet mitt, haha! Men etter ett par dager slik kan finværet gjerne komme tilbake! Noen som føler det på samme måte?


Hjemme fra en uke med syden-norge

I gåår kom jeg hjem fra hytteturen, og for å si det sånn kunne vi ikke vert mer heldige med været enn vi har vært. Hatt sol og opptil 45 grader i solen hver eneste dag. Og da er det ganske greit å være på en hytte som ligger rett ved sjøen, og rett ved en fin badestrand. Så på hele denne uken har jeg vel badet mer enn jeg tilsammen har gjort alle de fem siste årene tilsammen, haha! Kroppen min takler ikke varmen så veeldig bra, men så lenge jeg kan bade går det greit! Men det er jo også derfor det blir veeldig sen oppdatering fra meg. På slike varme dager blir jeg veldig sliten og varm, og det blir som oftest ikke så mye energi til over etter en hel dag ute endten ved stranden eller i båt. Så det blir sikkert litt slik de neste dagene, med sen blogging! Har dere hatt en fin uke?


HER KAN DU FLGE MEG


INSTAGRAM  - herFACEBOOK  -  herTUMLR  -  her


Bruker du noen av desse nettstedene?


Ferdig pakket - igjen

Daa er jeg ferdig pakket igjen, og reiser ganske snart på enda en hyttetur. Igjen så er ikke denne hytten heller noe særlig langt unna her hvor vi bor. Eneste er at det nesten ikke er dekning der, og hvertfall ikke nett. Så det kommer nok til å bli det vanskelige her.  Så vi får se om jeg overlever uten å være hjemmom en dag, haha! Jeg har forhåndsskrevet innlegg denne gangen også da, så lesetallet ikke skal synge igjen med en gang, og så dere blir litt oppdatert nå som jeg var så godt i gang med bloggingen!
Men det er hvertfall meldt fint vær hele denne uken, og opptil 26 grader, så det skal nok gå fint uten nett. Blir nok mye soling, fotografering, båt kjøring og kos. Casper(hunden min) blir jo med denne gangen også, så det blir spennende å se hvordan det blir med han nå som han ikke får ha en like stor plass for seg selv. Kanskje jeg skal filme litt mens jeg er der også. Vi får se! Men da blogges vi hvertfall på "ordentlig vis" neste fredag! Hva er deres plan for uken?


En ny favoritt

Jeg er vel sikkert veldig sent ute med å smake denne drikken, men jeg har ikke kjøpt den før siden jeg ikke viste om jeg likte den. Utrolig kjipt å kjøpe en drikke når man er veldig tørst, også liker man den ikke. Så jeg har ikke tatt sjangsen før, hehe! Men i dag kjøpte jeg meg en i Fersken smak og denne som er i Rød granateplefrukt smak. Og jeg skal si at jeg ble overasket over hvor god den var iforhold til hva jeg forventet. Jeg er jo ikke en "brus person" helller, og ikke så glad i brus vanligvis, iforhold til andre ting. Så nå har jeg en ny favoritt fra drikkevarene i butikkhyllen, hvor dem står kaldt. Men fersken var nok litt bedre enn denne her. Så da vet jeg det til neste gang! Har du smakt noen av dem her? Hvilken liker du best?


Godt med en regnværsdag - faktisk!


I dag har vi hatt en regnværsdag her, noe jeg faktisk syns var helt greit. Når jeg har ting jeg må fikse inne, så syns jeg det er ganske greit med litt dårlig vær ute så jeg slipper å tenke på at jeg heller skulle vert ute. Og jeg slapper mye bedre av inne! Men en eller to dager holder. Jeg har fått gjort litt inne i dag, men ikke helt ferdig med alt jeg hadde på listen. Det er meldt en regndag til, så jeg får gjøre det ferdig da, haha. Jeg reiser jo igjen på fredag, på hyttetur. Og daa vil jeg iikke ha regn for å si det sånn. Så det får regne seg ferdig nå! Noen som føler det samme?


En innkjøpsvideo på vei!

Her ser dere en liten smakebit på innkjøpet  fra London, og desse to er mine favoritter av alle innkjøpene, hvertfall den overste jakken der. Ah, jeg er heelt forelsket i den! Samme med kjolen, utrolig lett og fin!  Vetikke helt når innkjøps videoen kommer ut, det spørs litt når jeg orker å redigere den. For det blir hvertfall ikke i kveld. Nå er jeg ganske sliten og trøtt. Har vert veldig varmt her i dag, men jeg skulle absolutt spille inn videoen så jeg prøvde først en gang tidligere i dag, og det å bytte fra bukse til genser til topp til aalt. Så blir man først og fremst ganske sliten ooog varm når det er så varmt. Så ble lyset bedre på kvelden, så da spilte jeg inn alt på nytt, haha! Alt for å få best mulig lys. Liker ikke å levere halvgode ting. Så her skal det være skikkelig! Vil dere se resten av innkjøpene?


Opplevd mye på tre dager
Da var jeg hjemme igjen fra London. Og jeg kan si at jeg har fått opplevd, og gjort mye på de tre dagene. Vi reiste jo ned tidlig på torsdag, så vi fikk gjort litt forskjellig den dagen også. Og i dag tiidlig reiste vi hjem igjen. Har ikke tenkt til å skrive så mye detaljert akuratt nå, for jeg er ikke egentlig helt i blogg hjørnet. Er ganske sliten og trøtt nå, men jeg kan love dere at det kommer maange bilder iløpetav de neste dagene, og om dere vil kan jeg skrive litt om hva jeg vil annbefale dere å gjøre i London, og ikke. Og hva jeg gjorde der! Innkjøpet mitt skal dere også få se, er utrolig fornøyd selv, hihi! Primark er helt klart min nye favoritt butikk for å si det sånn, og jeg vil helt klart tilbake til London igjen! Har du vert i Lonodn før?


Klar for avreise!


Dere aaner ikke hvor sykt varmt og tett luft det har vert her i dag. Det har vert oppi 32 grader, og såå tett luft. Og når man ikke har tilgang til basseng eller vann ute der og da, så blir det alt for varmt for min smak. Jeg blir bare trøtt og sliten av det. Har fått vert en liten tur ute å kjørt med båt nå. Men kjenner jeg allerede er kokt opp. Er alltid varmt på rommet mitt på slike dager. Så viften står på og vinduet er åpent. Så får håpe det snart blir litt bedre luft her inne så det går ann å sove!
For i morgeen reiser jeg til London, wii! Det er ganske sykt å tenke på, jeg gleder meg noe enormt. Håper jeg kommer hjem med myye nytt til klesskapet. Da kommer det evt en Lookbook video, eller en innkjøps video! Det blir nok bra. Håper også på å få tatt mange fine bilder, som jeg gleder meg til å vise dere. Jeg kommer nok ikke til å blogge fra LLondon, da skal energien brukes på andre ting, og dataen blir ikke med denne gang. Men det kommer forhondsskrevne innlegg hver dag så det er bare til å følge med her likevel! Og husk å les avisen her på fredag, skal se om jeg får lagt ut link til dere på facebook siden min! Daa blogges viii. Har dere noe dere gleder dere til?


"Faen ta skjebnen"


Da har jeg kjøpt meg min første bok. Jeg leser vanligvis ikke bøker, men etter å ha hørt så mye bra om denne her så tenkte jeg at den va verdt ett forsøk. Jeg har jo ikke lest noe særlig de siste årene, utenom blogger og slikt. Og siden jeg nå skal på skolen til høsten (jaa, kom inn på media!), så tenkte jeg det kunne være lurt å lese litt nå i sommer! Så målet er da å lese ferdig denne boken, noe jeg tror jeg skal klare. Så langt virker den vertfall veldig god, og man vil jo altid vite hvordan den ender, så ja, dette skal jeg klare! hehe. Har du lest denne boken?


Besøk av lokalavisen!
I dag klokken tolv fikk jeg besøk av lokalavisen her, som intervjuet meg litt om M  og hvordan det er å leve med det. Det kommer på trykk nå på fredag, mens jeg er bortreist. Så jeg vetikke om jeg får delt det med en gang med dere andre som ikke bor her. Men det kommer iskkert på nett også, så da kan vel dem som vil lese det der! Spennende å se hvordan det blir. Bildet over er forresten ikke noe sammenheng med dette. Casper var med på bildene dem tok, så er ganske spent på å se hvordan det ble, hehe!
Og nå kan jeg love dere at jeg er ganske så reiseklar. Jeg/vi reiser på torsdag,, og jeg gleder meg såå mye! Har ikke tenkt å pakke før i morgen(over i morgen, for da blir jeg bare ubesluttsom. Skal ha med meg minst mulig, så jeg får plass til mest mulig hjem. haha! Men nå skal jeg lage meg en god kvelds og slappe av før kveld! Hva har dere gjort i dag?


Litt planlegging på gang!


Her ser dere gaven Dennis fikk av meg i går. En fotobok med bilder fra han var en dag til ett år. Jeg bestilte min på fotoknutsen og jeg ble veldig fornøyd med kvaliteten på den, så om noen tenker å bestille kan jeg annbefale dere dem sine. Tenkte å bare vise den til dere siden jeg ble veldig fornøyd selv, og likte bildene! Og Dennis er forresten ikke lillebroren min, men søskenbarnet mitt!
Så over til overskriften. Nåå er det jo bare seks dager til jeg reiser til London, wææ. Så nå kan jeg endelig begynne å glede meg, og å planlegge litt. Jeg skal jo pakke med meg minst mulig, så jeg må jo bestemme meg for hvilken plagg jeg skal ha med meg, siden jeg ikke skal ha mer en maks to sett! Og ikke minst det med hvilken sko jeg skal velge. Haha. Nå når jeg var på hyttetur hadde jeg med meg alle par jeg eiger, utenom ett. Så ja, det sier litt om min ubesluttsomhet. Men jeg vet noe lunde hva jeg kommer til å ende opp med! Også skal jeg jo forhondsskrive litt innlegg til bloggen, siden jeg ikke skal ha dataen med meg ned. Så om dere har noen ønsker til innlegg, skrik ut! Hva gjør dere på om dagen?


Hva er dine sommerplaner?
Hva er dine sommerplaner for sommeren 2014?


Sliten blogger = lite blogging
Ops, litt sent å blogge kanskje. Men siden det er nå jeg orker og har tid så gjør jeg det likevel. Har vert utrolig dårlig til å oppdatere dere de siste dagene. Jeg har merket at de dagene jeg er sosial og gjør andre ting har jeg ikke overskudd til bloggen. Så da prioriterer jeg jo såklart heller å gjøre andre ting! Men så vil jeg blogge samtidig, så da blir det kanskje litt sene innlegg som dette. Men det gjør vel ikke så mye! I dag har jeg vert en tur å shoppet litt med søskenbarnet mitt, og like etter det var vi en tur og badet. Så da har jeg badet for første gang på leeenge, haha. Det var virkelig på tide! Så det har vert en veldig koselig dag. Og i morgen har jeg planer, får besøk av noen venner og vi skal grille ute. Så det blir nok også koselig!
Også er det bare tii dager til jeg reiser til London, aaah jeg gleder meg såå utrolig mye at dere aner ikke. Og like etter det skal jeg på hyttetur. Så nå fremover skjer det litt forskjellig, noe jeg bare syns er morro. Eneste som såklart er irriterende er jo at jeg må bli sliten av alt. Hadde litt glemt det ut, siden jeg ikke gjør så mye slik vanligvis. Men det er helt klart verdt det like vel! Har dere hatt en fin ferie så langt?


For en gangs skyld "travle" dager

Hihei! De siste dagene har jeg gjort litt forskjellig, så derfor har dere ikke hørt så mye fra meg. På onsdag kom Susanne over til hytten her og sov her til torsdag. Fikk også besøk v noen flere da. Og i dag har jeg vert en liten tur på shopping med noen. Så nåå kan jeg skrive under på at kroppen min har sagt stopp for en dag eller to. Akuratt nå sitter jeg her så trøtt at jeg nesten ikke klarer holde øynene oppe, og så sliten av det er ork å gå opp og ned trappen. Men slik blir det bare innimellom. Er nok bedre igjen etter en god natt med søvn!  Hva har dere gjort de siste dagene?


Starter en spørsmålsrunde!
Da var det på tide med ny spørsmålsrunde. Har du noen spørsmål, legg dem igjen i kommentarfeltet. Og har du ønsker til bloggen, så legg gjerne igjen en kommmentar om det også. Tar også imot ønsker til innlegg dere vil ha!


#sommer, og joggetur nummer toHer ser dere lille bustemann som er med oss på hytten (min hund ja). Han ser ganske så bustete ut nå om dagen. Han er jo med ut å kjører båt, itillegg til at det er mye vind og salt på han. Så han trenger nok snart en dusj! Skal se om jeg kanskje skal ta han med meg i stranden her i morgen å se om han har lyst å bade før vi dusjer han! Må jo sjekke at han kan svømme, hehe. Vi har jo sperret inne området her rundt hytten, så han kan gå fritt ned til kaien som hører til, og samtidig være der hvor vi her. Så han storkoser seg, selv om han må ha redningsvesten på!
I dag har jeg vært på joggetur nummer to. Jeg kjente faktisk ikke noe i bena idag etter turen i går. Men i dag ble det litt lenger, og litt hardere. Så nå kjenner jeg det! Og det er jo slik det skaø være, så det gjør meg ingenting. Men i morgen blir det pause uten noe jogging.. Var utrolig koselig å se hvor mange som likte det forgje innlegget mitt. Jeg har aldri hatt så mange besøkende på facebooksiden min (HER) før, og aldri fått så mange likes på ett innlegg! Så tusen takk alle sammen, det betyr utrolig mye for meg! Nå skal vi snart grille og ha bål her, så vi sn


Min sommerspileliste
Det er ikke sommer uten musikk, så HEER har dere min sommer spilleiste. Om du også har en så gjerne del den med meg i kommentarfeltet!


Ryddet og klar for sommeren!


Da har jeg endelig fått hengt opp nye bilder på veggen min, og fått omøblert tilbake på sengen og skrivebortet. Pluss at jeg har fått støvsugd gulvet og vasket speilet mitt. Det har vert drit på speilet mitt i sikkert ett år, men jeg har aldri giddet å prøve å vaske det før. Haha, trodde det var avansert, men det var det ikke! Så nå er det rent og fint her til jeg kommer hjem igjen fra hytteturen. Alltid like kjedeig å komme hjem til ett rottete og skittent rom. For da er det bare enda lettere for at man bare slenger klærne utav kofferten igjen og lar dem ligge på gulvet med alt det andre, haha! Huff, men nå slipper jeg deet! Skal bytte bider på den andre veggen også når jeg kommer hjem igjen. Så når det er gjort skal dere få litt bedre bilder, av hele rommet! Flere som liker å komme hjem til ryddet rom?


Første dag med sommerferie!

Daa har jeg fått sommerferie. Og denne gangen kan jeg ta ferie med god sanvitighet, og å være fornøyd med å ha klart to fag på skolen. Og jeg er ganske fornøyd med karakterene jeg har fått også, så det er bare tommel opp! Skal blir utrolig godt med ferie nå. Selv om mange sikkert tenke at det ikke har noe å si for meg siden jeg bare var på skolen en gang i uken. Men jeg har jo jobbet med skolen hjemme også, pluss den dagen i uken. Så såklart blir det utrolig godt med ferie for meg også. Alle andre er jo også hjemme, så da kan man jo heller finne på ting sammen med folk!
Nå på fredag reiser jeg med familien til en robu/hytte som vi skal låne av noen, som ligger ganske i nørheten her. Det blir nok veldig koselig. Håper bare på fint vær! Jeg har nett der ute, men jeg kommer ikke til å prioritere bloggen hver dag om jeg har andre ting å gjøre på. Så tenker å forhonspublisere litt innlegg nå, slik at dere hvertfall blir litt oppdaterte!  Wii. Når får du ferie?


Sneakpeak på dagens babyfotografering


En liten smakebit på dagens babyfotografering, av nydelige Dennis som er søskebarnet mitt. Han blir ett år om bare ett par uker, så da måtte vi jo prøve oss på 1års fotografier ute i det fine været. Dette er første gang jeb fotograferer barn ute, noe som var ganske morsomt! Men det var ikke særlig enkelt kan jeg si dere. Alt rundt var jo såklart mer spennende enn å se på meg, hehe. Men gode bilder ble det likevel! Dette er bare noen tilfeldige jeg plukket ut, men dette er ikke favorittene. Gleder meg til å vise dere resten av dem som eer favoritter!


London, here I come, in 28days
Om bare 28 dager reiser jeg til London for aller første gang, og jeg gleder meg så utroolig mye! Shopping skal det bli, og det er det jeg ser aller mest frem til. Itilegg til alt det andre også såklart. Gleder meg også til å få tatt litt bilder der nede, har alltid sett slike bilder som dette Weheart it. Da spesialt av The eye og Big bang, pluss den broen jeg ikke kan navnet på(ops). Og nå blir det virkelighet. Ganske rart å tenke på! Men det jeg da vil spørre dere om, er om noen av dere har noe spessielt der nede dere vil annbefle meg. Om det så er butikker, show, resturanger eller hva som helst, skrik ut. Tar imot alle tips! Har du vert i London før?


Blåbæret i blåværet

De siste dagene har formen vert ganske svingende. Mye smerter i kroppen for tiden, og i går ble jeg ordentlig minnet på hvordan livet mitt var for bare ett års tid siden-hver dag. Jeg soov over halve dagen. Jeg ble ikke utvhilt uansett hvor mye jeg sov, og jeg klarte nesten ikke å holde øynene oppe. Og jeg tenkte ikke klart heller, faktisk. ME trøttheten kan virkelig ikke sammenlignes med "den vanlige". Helt forferdelig! Glad det ikke er slik hver dag nå. I dag har formen vert litt bedre igjen, og jeg har akuratt vert ute på en tur med hunden. Så nå skal jeg snart lage meg en god kvelds og slappe av! Hva har dee gjort i dag?


Tusenvis av fine dager

I dag har vi hatt sol og fint vær igjen. I går var det litt regn og dårlig vær her, men det var bare halve dagen! Så nå kan vi virkelig ikke klage på været, når det klarer å holde seg fint såå lenge. Helt hærlig! Så i dag har jeg vert på litt besøk, også har vi hatt litt besøk her hjemme og grillet. Koselig, og godt! Og itillegg til det har jeg vert tre forskjellige steder bare for å prøve å få tatt noen bilder ute. Blir aldri fornøyd med bilder av meg selv. Men sliker det vel med oss alle! Haha. Men nå er jeg ganske trøtt, så nå har jeg tenkt å krype under dynen å se på litt av hvert på ipaden! Hva har dere gjort i dag?


Summer, summer, summer!


De siste uken har vi hatt såå mye fint vær her, så jeg har hvertfall tatt frem alle sommer klærne mine, noe jeg elsker.Sommerklær er absolutt mine favoritter å shoppe. Som denne shortsen her som jeg fant meg nå forgje uke. Som sagt hadde jeg ikke så mange shortser igjen som passet til meg, så jeg trengte absolutt en ny! Og jeg elsker den. Kommer noen litt bedre bilder av den iløpet av de neste dagene.
I hele dag har lille Casperen min(hunden) min haltet og ikke klart å gå på den ene forlabben. Noe som er utrolig vondt å se. Han er ikke seg selv, og orker nesten ikke å leke. Så han må bli bært opp og ned trappene, og får ikke gått turen sin som er hans store høydepungt hver dag.Så om han ikke blir bedre må vi nok til dyrelegen om ikke lenge! Kjipt, men det er nok ikke noe alvårlig.Har kjent at han har fått ett sår/skorpe. Så bare å håpe at det ikke blir betent eller noe! Nå skal jeg få ryddet litt på rommet før jeg skal lage meg en god kvelds. Så vi blogges! Har dere fint vær?


Den beste følelsen!


I dag har jeg vert på skolen, og hatt min siste prøve i Norsk for dette året, og jeg får i år Karakterer i både Norsk og Naturfag. Noe jeg er utrolig fornøyd med! Dette er første året på tre skoleår(?) at jeg får bestått noen fag. I fjor orket jeg jo ingen fag. Men likevel er jeg jo nødt å gå første klasse om igjen enda en gang neste år. Som vil si at jeg har måttet bruke tre år på første klasse. Ganske kjedelig...men får ikke gjort noe med det! Er hvertfall sååå glad for å få være ferdig med to fag, itilegg til at jeg tror jeg får ganske gode karakterer på norsken. Så det er jeg veldig fornøyd med!  Om noen ønsker ett innlegg om hvordan jeg har tilrettelagt skolen desse årene, og hva jeg har tenkt til etter sommeren er det bare til å si ifra, så skal jeg fikse det! Hvilken linje går du/vil gå på skolen?


Ikke den beste måten å våkne på


Heihei! I dag ble jeg vekket på en ganske uvandt, og ekkel måte. Jeg våknet klokken åtte til at han lille her lå i buret og brekket seg til han kastet opp. Han har nemelig flyttet opp på rommet mitt og sover her i bur om nettene. Han er jo fortsatt valp og spiser alt, så det var nok derfor han kastet opp. Men en ganske kjedelg måte å måtte våkne å stå opp til så tidlig, for meg! Nå er han hvertfall helt pigg igjen, og har akuratt vert på en tur. Så han er nok frisk igjen, heldigvis! Hehe.
Grunnen til dårlig blogging fra meg er at formen de siste dagene har vert ganske dårlig. Myyye smerter i kroppen, og følt meg ganske elendig. Så fra meg blir det bare blogging de dagene jeg har noe å dele med dere, og når jeg orker. For formen er desverre ikke helt på topp lenger. Og da blir ikke bloggen førstepri! Men dere hører fra meg så ofte jeg får til! Hva har dere gjort de siste dagene?


Da var det midskille på meg
Da har jeg gjort om på frisyren min, og jeg tester ut midskille for første gang. Har hatt det i to dager nå, og jeg liker det faktisk veldig godt. Trengte litt forandring! Men litt uvandt er det jo også, spessielt på bilder, for jeg ser hvertfall veldig stor forskjell selv. Har ikke noe sånn før-etter her men på alle andre bilder av meg på bloggen så har jeg håret slik jeg pleier/pleide å ha det så dere kan jo bare sammenligne der! Hva syns dere? Har dere prøve å bytte slik på frisyren?


Nok en fin sommerdag


I dag har vi hatt nok en deilig sommerdag her. Har vert opptil 20 grader her, så her har det vert sole-vær! Har fått solet meg litt, men ikke sånn veldig mye. Var på skolen tidligere i dag, noe som var utrolig morro siden vi holder på med en litt morsom oppgave. Haha. Så nå etter å har vert på skolen, og å ha vert ute i hele dag kjenner jeg det var utrolig godt å legge seg til å slappe av litt. Nå skal jeg finne frem ipaden å se på litt forskjellig på youtube, før jeg skal lage meg en god kvelds! Hva har dere gjort i dag? Har dere hatt fint vær?


Dagens sommer antrekk

//Skjørt fra Cubuse,  Topp fra Bikbok,  Sko fra Sean Paul.

De to siste dagene har det vert utrolig fint og deilig vær her. Og siden flesteparten av mine shortser er fors måå så fant jeg frem skjørtet i dag. Det er egentlig svært skjeldent jeg bruker skjørt. Men det er jo utrolig behagelig, og utrolig stilig så det er nok noe jeg må bli flinkere til! Og kanskje jeg skal bli flinkere til å legge ut outfiter, noen som vil det? Om det er ett ønske fra dere kan jeg godt prøve på det! For jeg liker veldig godt å se andres innlegg om det, pluss det er morsomt å få tatt litt bilder ute slik hver dag også. Blir en del inne-bilder på bloggen min! Så gjerne si ifra om dere ønsker det! Har dere hatt sol i dag? Vil du ha flere outfiter?That good summer feeling!


I dag har det virkelig vært sommer her igjen. Det har vert så varmt at jeg har solet meg i bikini, og når jeg da bare hadde bikini syns jeg det nesten var for varmt. Haha! Men jeg skal ikke klage på varmen, jeg elsker når det er sol! Så i dag fikk jeg vert en tur på skolen i gjen, og nå i ettermiddag har jeg vert ute en tur med Susanne. Veldig koselig! Jeg kjente kroppen min ble litt overopphetet, å da forsvant bare all energien som var igjen i kroppen min. Så jeg sovnet på sofaen ute når jeg kom hjem, og nå tok jeg meg akuratt en kald dusj for å kjøle meg ned! Så nå er det god kvelds og rolig kveld her. Hva har dere gjort i dag? Har dere hatt fint vær?


En tur til frisøren daa


Da var det på tide med en tur til frisøren igjen for meg. Sist jeg klippet meg tror jeg var i slutten av oktober, så det var en stund siden nå. Jeg liker jo ikkee å klippe meg, men siden det var så lenge siden fikk jeg det overstått nå. Håret trengte det nok også. Og da rekker det å vokse ut igjen til sommeren! Har ikke klippet så mye egentlig da, meen jeg syns jo en cm er mye så ja, haha! På dem overste bildene er det til venstre før bildet, og under er det overste bildet før. Jeeg ser hvertfall forskjell selv! Etter jeg var hos frisøren var jeg en tur innom bikbok, å der fant jeg litt forskjellig som jeg ville prøve, og kjøpe. Men så virket ikke kassen der, itilleg til at jeg hadde dårlig tid. Så da skal jeg innom der igjen i morgen! Ser dere forskjell? Liker du å klippe deg?


Dagens lille dillema

Heihei! Da var denne dagen snart over og jeg har fått gjort litt forskjellig. Jeg laget middag til foreldrene mine kom hjem fra jobb, jeg har gjort ferdig en norsk prøve og jeg har vert å sett på dokking stasjoner. Og det er på siste pungtet dagens dilemma er. Jeg er verdens mest ubesluttsome person. Jeg vil egentlig kjøpe meg en dokking med bluethoot og god lyd. Men så er det det å bestemme seg, og å være enig med seg selv om den er god nok eller ikke. Jeg er veeldig kresen til slikt, fordi jeg alltid har prioritert gode høytalerer med bass osv. Det er noe jeg er avhengig av kan du si. Så ja, jeg driver å krangler litt med meg selv her, haha! Men det får bare være, nå skal jeg slappe aav! Hva gjør dere i dag? Er du en ubesluttsom person?


Passepike for en dag
Heihei! Her ser dere noen bilder som beskriver min dag i dag. Jeg har passet lille Dennis fra klokken ni til halv to, noe som var utrolig koselig! For dere som ikke vet det så er han søskebarnet mitt, som allerede har blitt 10mnd. Kommer snart til å legge ut noen nye "fotoshot" bilder jeg tok av han for ikke så lenge siden. Han er bare verdens nydeligste lille skapning! Så det var utrolig koselig å passe han i dag. Kjenner såklart at det var ekstra godt å krype under dynen å slappe av nå!  Jeg var forresten på skolen i går også. Så jeg er veldig fornøyd med uken min så langt! Hva har dere gjort i dag?Dagens sunneste måltid


For en gangs skyld laget jeg meg en passe sunn frokost. For min del er den hvertfall sunn, og veldig god også! Kiwi, jordbær og youghurt. Og enda er det mer forskjellig frukt man kan ha oppi, men jeg var for lat til å gidde å skjære opp mer. Hehe, ups. Jeg er en person som blir veldig fort sulten igjen, så jeg har allerede spist igjen etter dette måltidet. Så neste gang tror jeg jeg må ha litt mer forskjellig oppi! Men hvertfall ett lite tips til folk som er skive-lei, for det er jeg! I skrivende stund sitter jeg her med hundklet på hodet og venter på at håret skal tørke. Skal snart sminke meg og gjøre meg klar, før jeg skal en liten snartur på senteret. Inn på Veromoda å se om dem har fått inn dorngerijakken jeg vil ha i rett størrelse, hååper det! Hva er deres planer for dagen?


#My day todayHeihei! I dag igjen har jeg fått litt ut av dagen. Dagen ble startet med en time hos fysioterapauteten, hvor jeg er en gang i uken og trener styrkee. Og i dag fikk jeg noen nye og gøye øvelser som var ganske tunge, regner med å få kjenne litt på det i morgen(da mener jeg gangsper). Hehe! Og nå i ettermiddag har jeg og Susanne vert en tur ute og tatt litt bilder. Er jo meldt overskyet igjen i morgen, før en dag med sol, og så kommer det normale været tilbake igjen, som er regn. Blæh, så må utnytte desse dagene så mye man kan. Derfor har jeg tatt over tusen bilder i dag, helt sykt! Haha, men sånn er det når man har blogg. Noen av dem vil jo også bli slettet såklart! Hva har dere gjort i dag?


En fin fridag!
(ikke alltid like lett å posere sammen med en hund)

Heihei! Da var denne dagen over, og jeg har fått gjort litt forskjellig. Har vert en tur hos Susanne, og vi tok litt bilder av lilleboren hennes som akuratt fylte ett år, og så på litt videoer og slikt på youtube. Før jeg ble med på "kaffe besøk". Og nå kom jeg akuratt hjem. Kjenner at det var godt å krype under dynen å slappe av nå! Og det er vel ikke så mye annet enn det jeg har tenkt til å gjøre i kveld heller. Slappe av og snart lage meg en god kvelds. Yummi! Hva har dere gjort i dag?


Laaanghelg!

Heihei! Da var det fri igjen for de aller fleste, hvertfall for alle som går på skole. Så nå er det langhelg igjen, som jeg absolutt ikke klager på! I morgen skal jeg finne på noe med en vennine, og på fredag skal jeg til fysioterapauten igjen. Utenom det har jeg ikke så store planer. MÅÅ få ryddet på rommet mitt, også har jeg tenkt til å få til en tur på treningssenteret igjen. Hihi! I kveld blir det bare en vanlig rolig kveld. Jeg har veeldig fredags følelse, noe som ikke er så rart i og med at det på en måte er helg, oog at jeg skal ha grandiosa til kvelds. Noe vi ofte har på fredager, haha! Det blir hvertfall godt. Etter det har jeg tenkt til å krype under dynen med pc`en på fanget og få skrevet litt innlegg som jeg kan ha på lager her. Har ganske mye inspirasjon for tiden, så det er bare til å få det ut mens jeg har det. Hehe. Har du langhelg? Hva er dine planer for helgen?


Sommer og sol, det er det vi vil ha!


De siste dagene har det virkelig vert sooommer her. I går og i overigår var stedet her hvor jeg bor faktisk Norges varmeste. Noe som var til å merke, og noe vi absolutt ikke skal klage over. Så jeg var ute med båten noen turer begge de siste dagene, og har ligget mye ute og solet meg. OG jeg har faktisk allerede fått bikini skille, og vi er bare i April. Helt utrolig herlig! Jeg har også gjort håret mitt lysere, vetikke om dere ser det så godt, men jeg gjør hvertfall. Har tenkt til å lage ett innlegg med en annbefaling av en veldig enkel sak man kan bruke for å få lett og fort lysere hår!
I daag har jeg hatt en utrolig god dag. Jeg har vert på skolen. Jeg blle hentet hjemme klokken 11 og var på skolen til klokken 14, som vil si at jeg var hjemme igjen halv tre. Det er det lengste jeg har vert på skolen i år, så jeg er utrolig fornøyd med at jeg klarte det så lett. Og itillegg til at jeg nå nettopp har vert på tur med hunden! Så nåå skal jeg slappe av og se på litt youtube videoer og kose meg med litt kake! Hva har dere gjort i dag? Sommer hos deg?


Den siste stunden på dagen
Heei! Beklager for ingen blogging i går, men det er ganske uvandt og skulle tenke på bloggen faktisk. Itillegg til at formen ikke var noe særlig, så da giddet jeg ikke stresse med det. Formen har ikke vert helt på topp i dag heller. Har ganske vondt i kroppen, pågrunn av alt værskiftet. Det går fra høytrykk til lavtrykk til høytrykk osv. Og daa får jeg ofte veldig vondt i kroppen, pågrunn av revmatismen. Men nå har de meldt sol de neste dagene så da håper jeg jeg slipper unna det, så jeg får nytt dette herlige været ordentlig!
Har heldigvis fått vært litt ute i dag mens det har vert sol, og gikk en liten tur med Casper. Alltid godt å få beveget litt på seg, og da er det også enda deiligere å kunne krype under dynen å slappe av etterpå. Nå har jeg tenkt å fikse litt "blogg-ting" før jeg skal krype under dynen å se noen episoder av Paradise hotel. Er gaanske trøtt nå så det blir godt! Hva gjør dere på i kveld?


Prøver en uke med blogging
De siste dagene har jeg vert veldig ubesluttsom på om jeg skulle starte å blogge igjen nåå, eller om jeg skulle vente litt. Jeg er enda ikke helt sikker eegentlig. Så derfor har jeg hvertfall tenkt å prøve meg på en uke på hvor jeg skal blogge, bare for å se hvordan det går og om jeg får til å publisere spennende innlegg! Også får jeg også sett om det gir meg tilbake mer stress, eller om jeg klarer det uten å stresse å styre med noe! Det har jo vert sommervær her i flere dager nå, bare at det er overskyet og litt regn i dag. Men fra i morgen av igjen er det meldt sol og fint, å da får man jo såå mye mer å ta bilder av. Og da er det ekstra inspirerende å ta bilder om man har en plass å dele dem. Det syns hvertfall jeg. Så de neste dagene blir det "prøveblogging" fra meg, så får vi se om det kanskje blir enda lenger også om jeg syns det er morro igjen!  Flere som har sommervær?- Til alle som følger meg på instagram og som så bildet mitt hvor jeg skrev det med trening og slikt, og hadde en # med "GoodbyeME". Der var det noen som trodde at det betydde at jeg var helt frisk. Så jeg må bare få sagt at jeg ikke er det. Men at jeg er
mye mye bedre, og mente derfor med den # at MEen skaaal bort nå, og at den er på vei bort.


Svar på spørsmål og en liten oppdatering


Hvor kjøpte du de små "klesklypene" du henger opp bildene på rommet ditt? har letet lenge nå..
- Jeg kjøpte dem på en sybutikk her hvor jeg bor. Husker ikke hva den heter men den er nok bare her hvor jeg bor. Letet etter dem lenge jeg også!

Kan du forklare i et innlegg hvordan du lager sånn flere bilder som skifter?
- Ja det kan jeg prøve å få gjort

Hvor finner du motivasjon når du ikke har blogglyst?
- Hmm nå i det siste som dere har skjønt har jeg ikke funnet igjen så mye blogglyst, og derfor har jeg hatt en laang pause nå. Men om jeg finner noe er det som oftest på andres blogger, eller faktisk i mine egne gamle arkiv.

Vil du komme med "tutorials" på bloggdesign? "Hvordan lage et design" f.eks
- Ja kan se om jeg får til det. Har prøvd mange ganger å forklare, og ingen har skjønt noe. Men jeg kan vel prøve igjen! :)

Så fint rom. Den "tingen" du henger klærne dine på, hvor har du fått tak i den?
- Både stativet og kleshengerene er fra ikea.

Hvordan går det med LP?
- Det går greit! Vanskelig å forklare.

Bare lurer på noen ting. Hvor er du utredet for ME egentlig? Og har du en mild grad? Jeg har ME selv, men hadde aldri klart å gjøre alt det der på en dag! Så jeg håper for din del at du er på bedringens vei. ME er en forferdelig sykdom, og ingen fortjener å gå igjennom det. Ønsker deg lykke til videre!
- Jeg er utredet på Hakueland sykehus og fikk diagnosen derfra for 4(?) år siden nå. Og ja jeg er veeeldig på bedringens vei. For tre år siden hadde jeg aldri klart så mye som jeg gjør i hverdagen min nå. For tre år siden hadde jeg ikke noe hverdag, og var langt ifra den gode formen jeg er i nå! Så ja jeg er på en god bedringens vei, men sliter fremdeles litt med noen av symptomene og får noen dager hvor jeg er litt tilbake med forskjellige "me symptomer", men det er svært skjeldent jeg blir liggende hjemme pågrunn av MEen! Utrolig glad for det.
Når det kommer til ME så virket det som mange trodde jeg tok pause pågrunn av MEen og at jeg var i en dårlig periode, men det var altså ikke derfor jeg tok pause. Som jeg skriver ovenfor er MEn på veeldig bedringens vei og jeg er med på/gjør ting stortsett hver daag. Jeg går også veldig mange turer med hunden min, og har begynt å gå på treningssenter og trener styrke og løper på mølle. Som vil si at en av mine drømmer har gått i oppfyllelse! For ett par år siden kunne jeg bare drømme om dette. Men nå er det altså virkelighet!

Men så kommer det som gjør at alt heller ikke er så fantastisk lenger. Jeg har fått en sykdom til som vil vare meg livet ut og som bare vil forverre seg. Akuratt nå syns jeg dette er ett veldig vanskelig/tungt tema å snakke om og legger det fremdeles litt til sides og vil helst ikke tenke på det. Men dere vil få vite mer om det når jeg er klar for det!. Det er litt pågrun av den nye sykdommen jeg tok pause. Jeg var lite bloggmotivert og jeg fikk denne tunge beskjeden om denne sykdommen og da trengte jeg å bare legge bloggen vekk og fokusere på andre ting, og posetive ting!   Og det har vert veldig godt med denne bloggpausen. Jeg har brukt mye tid sammen med valpen min som nå er snart fem månder. Og har som sagt vert mye ute på tur med han! Han er uten tvil min gledesspreder hver eneste dag. Så han er jeg blitt utroolig glad i!  Når det kommer til når jeg er tilbake på bloggen er jeg enda ikke sikker. Nyter på en måte tiden uten blogg, men så har jeg liksom ikke så mye å gjøre på lenger heller da. Kameraet har ligget på hyllen nesten hele tiden, og dataen har heller nesten ikke vert rørt. Så ja. Skriver dette innlegget bare for å oppdatere dere litt. Så skal jeg starte med å lage nytt design til bloggen og slikt nå. Så får dere nermere beskjed når jeg er tilbake på fulltid! Blogges.


Mye og tenke på og lite motivasjon


Jeg er sikkert ikke den eneste som har merket at bloggingen min har blitt utrolig dårlig i det siste. Hatt mange pauser og nye starter, men det funker bare ikke helt akuratt nå. Jeg har mue oppi hodet mitt å tenke på som jeg prioriterer fremfor bloggen akuratt nå. Og bloggen er bare ikke med i hodet mitt, fordi det er fult med andre ting. Og siden jeg ikke har så veldig mye inspirashib til bloggen akuratt nå, eller så veldig høyt lesertall kommer jeg til å la bloggen ligge litt.
Jeg vet jo selv at jeg ikke kommer til å klare å være lenge borte denne gangen heller, så om jeg får noe å blogge om gjør jeg det, hviss ikke lar jeg bare vær. Så kanskje er det tre uker til jeg blogger igjen, eller så er det fem dager. Jeg aner ikke, men lite blogging blir det hvertfall! Kos dere videre, så snakkes vi.


"Ett valpefjes som har lyst på alt"


Nå kom jeg nesten akuratt hjem etter å ha vert på en lang tur med han lille tassen her. Var lite fristende å gå ut i dag, men som alltid like godt å komme inn igjen. Så nå ligger jeg under dynen og varmer meg mens jeg ser igjenom alle bildene jeg har tatt i dag. Har hatt en liten "fotosesjon" igjen. Prøvd å fått tatt noen nye bilder til header, siden jeg ikke er fornøyd med slik jeg har desigent nå. Så satser på å få gjort litt endringer her iløpet av helgen!
Og litt mer over til overskriften og bildene. Jeg får alri sagt nok hvor glad jeg er i han her, han gjør virkelig hverdagen og hverdags gleden mye større. Er jeg i et dårlig humør og kommer ned til han her, da blir det fort glemt. Jeg kan sitte å glane på han en hel dag og bare smile. Han er ganske så underholdene! Hehe, og ikke minst flink til å tigge på maten min. Ikke så bra! Hva har dere gjort i dag?


En rolig men ikke så rolig dag

Heihei! Da var snart første ferie dag over, og jeg har fått gjort litt forskjellig smått. Var på en times lang tur med hunden, ryddet litt på rommet og fått skiftet på sengen. Og nå snart skal vi bake boller, før det blir en rolig kveld med nye tv-programer. I morgen er det tidlig opp for da skal vi til dyrelegen med Casper å få tatt en vaksine på han. Og like etter det reiser jeg og en vennine til Haugesund på shopping! Gleder meg utrolig mye til det, og håper jeg finner meg litt nytt for det er faktisk utrolig lenge siden jeg kjøpte meg noe sist.. Hva har dere gjortpå i dag?


Helg og endelig vinterferie


Da var det våres tur til å få vinterferie. Vet mange hadde det forgje uke og noen har neste uke. Men denne uken er det hvertfall jeg/vi som har! Noe som er ganske godt etter noen ikke så gode uker. Har ingen store planer, blir shoppingtur til Haugesund med en veninde på tirsdag, ellers skal jeg prøve å få gått litt turer og trent litt. Og kanskje litt baking også! I dag har jeg vert på en god tur med hunden, også kom jeg akuratt hjem fra besøk så nå skal jeg hoppe i joggebuksen før det blir hjemmelaget pizza til kvelds. Yummii! Har du ferie denne uken? Noen planer?


"Rolig kveld med god mat"


Nå sitter jeg her staaapp mett etter å ha kost med meg oppskjært jordbær og banan. Itillegg til ett glass med smoothie. De siste dagene har jeg vert utrolig flink til å spise sunt føler jeg (itilegg til usunt`da men..),noe som såklart er bra. Jeg har alltid slike "perioder" med ting. En periode er det kanskje en skål med chips hver kveld som mellommålting, mens andre dager er det ting som dette. og faaktisk så er jo måltider som dette mye bedre. Det smaker bedre, og det varer lenger! Så får håpe jeg klarer å holde på dette lenger enn bare denne uken, haha!
En ting jeg også har vert flink til de siste dagene er å få tatt maasse nye bilder til bloggen. Bare på i dag og i går har jeg sikkert fått over fem hunde bilder. Mange er jo like såklart, men nå skal det hværtfall ikke stå på at jeg ikke har bilder å publisere her på bloggen. Hehe. Så nå skal det bli mye mer blogging fremover, også skal jeg bli mer aktiv til å lese og kommentere andres blogger! Det er noe jeg har blitt veldig dårlig til fordi jeg har byttet mer over til å bare bruke ipad og youtube. Men bare jeg først setter meg ned med dataen på fanget som nå, så er jo dette mye mrosomere! Hva gjør dere på i kveld?


"Dagens gode lunsj"


Heihei! Denne uken vet jeg det er mange av dere som har vinterferie, så derfor har jeg tenkt til å blogge litt på dagtid også. Jeg selv har ikke ferie før neste uke, så jeg kommer nok til å blogge på dagtid da også. Jeg pleier bare å blogge på ettermiddager/kvelder siden det ikke er så mange som leser blogger på denne tiden vanligvis. Har liksom ett "tidskjema" i hodet mitt jeg skal blogge innenfor, vetikke hvorfor det er slik. Men har alltid vert sånn mens jeg har blogget, hehe.
Nå har jeg akuratt spist opp denne gode lunsjen. Kiwi er blitt en av mine nye favoritt frukter. Den er utrolig enkel å skjære opp, også smaker den godt ikke minst. Har alltid likt det, men så har jeg glemt litt ut hvor godt det egentlig smaker. Og nå er det blitt min nye "vane" å spise som en slags dessert til lunsjer. Utrolig godt! I dag er det faktisk sol ute, så nå har jeg tenkt til å kle meg å ta hunden med ut på en liten tur. Da blir han nok glad, hehe! Har du vinterferie denne uken? Hva gjør dere i dag?


Satser på en finere helg

Heihei! Da ble det nok en uke med dårlig og lite blogging. Formen har ikke vert noe bra ettersom jeg har halsbetenelse. Vert mye svimmel og hatt litt feber, og ikke minst følt meg helt slapp. Så jeg har ikke orket så mye data. Og når jeg da først orket virket ikke photoshopen min, og daa kan jeg ikke blogge. Haha, men nå har jeg heldigvis fått fikset det! Nå har jeg akuratt laget iskrem faaktisk, som nå er i frysen. Gleder meg veldig til å smake på den i morgen. Blir den god så kan jeg legge ut oppskriften på bloggen om dere vil. Resten av kvelden skal jeg nok bare slappe av, kjenner jeg er veldig sliten så det blir nok godt. Hva er deres planer for kvelden/helgen?


"Ikke alltid like lett å planlegge"


Vel, så ble det enda en helg som gikk rett i dass. Planer måtte avlyses og jeg holdt på å ende opp på sykehuset igjen. Lørdags morgen våknet jeg opp med en hoven hals som gjorde vondt, lite matlyst og litt feber etter hvert. Utover dagen ble jeg bare værre og værre. Fikk enorme smerter i magen igjen, feber, smerter i hele kroppen, vondt i hodet, kvalm og enormt vondt i halsen. Natten til søndag våknet jeg hver eeneste time, så jeg sov ikke noe særlig godt. Vi mistenkte at jeg hadde halsbetennelse og fikk derfor en time oppe hos legevakten for å få sjekket det. Og vi hadde rett, jeg hadde vist halsbetennelse så nå er det på`n igjen med penselinkur. I dag føler jeg meg hvertfall myye bedre, men føler meg fortsatt helt elendig. Irriterende, hele forgje helg og hele denne helgen. Men ikke noe å gjøre med det. Dette går jo over etter hvert dette også! Så det blir nok noen rolige dager til fremover her. Hva har dere gjort i helgen?


Rolig kveld etter god trening


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Da var det fredags kveld igjen og heelg. Som jeg vanligvis er på fredager så har jeg vert hos fysioterapauten i dag og fått trent litt! Etter å hatt en dårlig uke nå, og ikke minst dårlig helg forgje helg er det utrolig godt å kjenne at jeg allerede er myye bedre. Så det var godt med en liten treningsøkt i dag, og i morgen skal jeg finne på noe med en vennine så det blir nok koselig! Nå i kveld skal jeg nok bare slappe av og prøve å få skrevet litt flere innlegg som jeg kan ha på lager. Så om dere har noen ønsker til innlegg er det bare til å skrike ut! Hva er deres planer for helgen?


My room detaljs

Hva syns dere om det nye på rommet mitt?  Akuratt nå er jeg hvertfall veldig fornøyd selv!


Så ble det en slik helg igjen


Heihei! Da var helgen over, og jeg fikk ikke gjort noe av det jeg hadde planlagt. Lørdags kveld ble jeg kjeempe dårlig, og søndags morgen våknet jeg eenda dårligere. Jeg fikk smerter i magen, hadde feber, var svimmel og smerter i hele kroppen. Dere som har fulgt meg har jo fått med dere hva magemserten er, siden vi heldigvis fant ut av det forgje gang jeg ble lagt inn på sykehuset for det. Så denne gangen gikk det over etter litt, siden jeg hadde medisiner for det nå. Noe jeg er veldig glad for! Men alle de andre tingene henger fortsatt i, og jeg føler meg bare kjempe dårlig. Blir svimmer av å stå oppreist, får høy puls bare av å reise meg og føler meg bare helt tom. Blææ. Det er faktisk utroolig lenge siden sist jeg var så dårlig som dette. Jeg har vert flere månder uten å være noe spessielt dårlig, så jeg skal jo ikke egentlig klage. Men kjedelig når slikt kommer akkuratt når ting er på vei til å bli ganske så bra. Men, dette går jo over dette også som alt det andre! Bare såå kjedelig å måtte være der at man ikke orker noe igjen, nå som jeg hadde så mange planer! Men slik ble det bare. Hva har dere gjort i helgen?


Tilbake igjen med ny start
Nåå er det en god stund siden sist. Jeg tenkte å ta en ukes pause, men den ble liiitt lenger, meen jeg trengte det! Var veldig godt med en liten pause, men som alltid savnet jeg det etter en stund. Og nå har jeg fått maasse nye ider til innlegg, bilder og alt. Så pausen var nok bare positiv! Men jeg har litt nye planer i forhold til det å blogge hver dag. Jeg har tenkt at jeg heller bare skal blogge når jeg har noe jeg vil dele, og har jeg en dårlig dag hvor jeg ikke har noen bilder å dele, eller noe jeg vl skrive så lar jeg bare være av å blogge. Istedenfor å poste ett dårlig innlegg! Men nå i begynnelsen blir det nok mye blogging, siden jeg har fått så mye ny inspirasjon! Men får jeg noen travle dager kommer jeg til å legge bloggingen vekk for den dagen!

Har også fikset nytt design. Det blir nok ett midlertidig design. Venter på at det skal bli finere, og lysere ute slik at jeg kan få tatt noen skikkelige bilder til ny header! Men er hvertfall fornøyd med dette så langt, så håper dere overlever en stund med dette. Og gjerne si hva dere syns om det! Og jaa, jeeg har fått meg huund! Dere ser jo ett bilde av han i headeren, men jeg har tenkt til å skirve ett innlegg om han en av de nermeste dagene, så der kommer dere til å få svar på det meste om han!

Noen spørsmål?


En liten pause fra denne verden

Nåå tenkte jeg å ta meg en liten pause fra bloggen.Som dere kanskje har merket så har ikke blogglysten vert helt på topp i det siste.Inspirasjonen er litt borte,spessielt nå som det nesten ikke er dagslys å få tatt bilder i. Pluss at jeg holder på å skal restarte pcen min nå, noe som ikke gikk så lett som jeg hadde tenkt. Og etter den er restartet må jeg jo få innpå litt ting og tang igjen. Så da ble jeg enig med meg selv at jeg like godt tar meg en ukestid pause fra bloggen! Jeg får jo hund om nøyaktig en uke, så jeg tipper jeg kommer tilbake da med masse bilde av nydelige valpen! Vi blogges. 

PS: Vinneren av konkuransen vil bli lagt ut innpå facebooksiden min. (HER) 


En restartet dag


Heihei! I dag har jeg blitt værende i denne deilige morgenkåpen som jeg akuratt kjøpte meg. Formen har ikke vært særlig bra, vert veldig trøtt som jeg sikkert ikke har vert alene om i dag. Og hatt en del smerter i kroppen, og bare følt meg helt tom.Så i dag blir det nok tidlig kveld, så satser jeg på en bedre dag i morgen! Men jeg har hvertfall fått gjort en fornuftig ting. Og det er at jeg klarte å fikse kameraet mitt - endeliig. Som noen kanskje har fått med seg så har jeg brukt foreldrene mine sitt i en laang periode nå. Men i dag ringte jeg Canon for å få hjelp der, eneste jeg fikk til "hjelp" der var at jeg skulle sende det til reprasjon bla.bla. Så tok jeg en siste gang å så igjenom innstillingene, og der fant jeg ut at man kunne på en måte "restarte" det og det gjorde jeg, så etter det funket det. Og da slapp jeg heldigvis å sende det på reprasjon. Så nå gleder jeg meg til å kunne bruke det igjen, myyye enklere med det kameraet siden jeg kan snu skjermen å se om jeg treffer riktig når jeg tar bilder som dette! Wii. Hva har dere gjort i dag?


Nytt år, nye muligheter og nye mål
Godt nyttår kan jeg vel starte med å si! Da var vi plutsleig i 2014, noe som egentlig er litt merkelig å tenke på.Jeg føler ikke det er såå lenge siden vi startet dette året, samtidig som jeg syns dette året har gått utrolig sent. Fjor året var ikke akuratt det beste året for min del, og når jeg tenker "tilbake" på det er det ikke mest av gode minner som dukker opp. Jeg hadde en lang peropde hvor jeg var veeldig dårlig og var litt inn og ut av sykehuset. Det er vel det jeg husker best fra dette året, desverre. Men så får jeg bare se på det posetive, at dem fant ut hva som var grunnen til alle de episodene med magesmerte. Så dette året skal jeg slippe det i hvertfall! Jeg har mange ting jeg ser frem til dette året, som at jeg skal få meg hund om ni dager. Det er noe jeg gleder meg enormt mye til, også gleder jeg meg masse til vi nermer oss sommeren igjen. Så dette året er jeg ganske sikker på at kommer til å bli bedre enn de tre siste årene. Jeg håper i hvertfal det! Og når det kommer til bloggen så beklager jeg for dårlig blogging nå den siste uken. Men som sagt har jeg ikke giddet å stresse med å blogge når jeg verken har hatt bilder å publisere eller noe spennende å skrive til dere. Og nå skal jeg snart restarte dataen, og da blir jeg litt uten photoshop og litt uten data så kan hende jeg kommer til å ta pause noen dager. Men jeg vetike helt når det blir enda, så dere vil få en oppsumering på det! Vinneren av gaven skal jeg trekke i morgen, eller i kveld. Så det er bare til å følge med. Er bare litt treig på det! Hadde dere ett fint år i fjor?


Det beste å våkne opp til

Man får ikke en bedre bursdagsmorgen enn å hente en liten søt uthvilt blid unge. Som jeg skrev i går skulle vi ha han her på besøk her inatt, siden vi passet han. Så i dag var jeg så heldig å få stå opp og sette meg i sofaen med han her på fanget! Også var jeg en tur ute og trillet han i vågnen, sammen med hunden hans som vi også hadde her i natt.Kjempe kosleig! Og nå har jeg hatt familie bursdag her, siden jeg har bursdag i dag for dere som ikke viste det! Jeg blir hele 17 år, og det er bare ett år til jeg blir atten,Noe jeg såklart gleder meg til! Men det er enda lenge til, slik er det når man er født den nest siste dagen i året, ikke den beste fødselsdagen å ha, men jeg får overleve det! Nå er jeg sliten, så nå skal jeg slappe av! Hva gjør dere på i dag?


Noen koselige dager


Heihei! Føler ikke det har blitt helt skikkelig blogging fra meg de siste dagene, men de dagene jeg har andre planer gidder jeg ikke å stresse med bloggen, det er jo ferie så tar litt ferie fra bloggen de dagene jeg ønsker det. I går kveld satt jeg barnevakt, og dagen før der trente jeg og gikk litt turer. Også var det vel i går jeg var på senteret og kjøpte meg litt for gavekortene jeg fikk til jul! Og i morgen har jeg bursdag så da blir det familiebesøk og slikt. Skal også ha to søte små gutter på besøk her i natt, lille Dennis og Odin. For dere som ikke har fått med dere hvem det er så er Dennis søskenbarnet mitt på snart ett halvt år og Odin er hunden "hans". Mine to små gutter! Så i morgen håper jeg på litt dagslys så jeg får tatt litt fine bilder av dem! Hva gjør dere på i helgen?


Godt med en rolig kveld!
Nå kom jeg hjem for en liten stund siden etter å ha vert på familiemiddag som jeg har vert på siden tre tiden i dag. Så nå kjenner jeg at det blir veldig godt å legge seg i sengen å slappe av med dataen på fanget! Jeg fikk meg jo egen hardisk i går også, så nå skal jeg rydde i alle bilder og få flyttet dem over til den. Jeg fikk masse fine julegaver i går som jeg tenker at jeg kanskje kan vise dere på en video. Hviss ikke skal dere hvertfall få se bilder av dem, om dere har lyst. Jeg er hvertfall veldig fornøyd med gavene selv! Og nå er det bare fire dager til jeg har bursdag, hihi! Hva gjør dere i kveld?


Litt bilder fra julaften så langt idagHar dere hatt en fin julafte så langt i dag?


Den lille julaften


Heihei, Jeg er nok ikke den første som skriver innlegg om at det er lille julaften i dag, eller som har dette som overksirft. Men jeg er desverre ikke mer kreativ! Hehe, men det er jo sant, i daag er det lille julaften. Og i morgen er det selve julaften, noe jeg egentlig har litt vanskelig for å skjønne. Jeg fikk først litt julestemning i går, så at det er jul allerede i morgen er litt rart. Men jeg gleder meg jo såklart! Nå har jeg tenkt til å rydde på rommet - igjen, få støvsugd og byttet på sengen. Så blir det å se kvelden før kvelden/hovmesteren før jeg skal prøve å sove. Når jeg gleder meg til noe så sliter jeg alltid med å sove, også våkner jeg alltid utrolig tidlig. Litt irriterende, men sånn er jeg nå bare! Senere i dag får dere se julegaven en av dere får i posten, så det er bare til å følge med her! Flere som gleder seg til i morgen?


Den store ryddedagen - igjen

I dag har jeg hatt en ny rydde økt på rommet mitt. Føler jeg skriver at jeg rydder her veldig ofte, og at jeg gjør det ofte. Men jeg er verdensmester i å rote her inne. Bare på ett par dager blir stolen jeg har her fylt opp med klær, også diverse andre ting slengt rundt om på gulvet. Jeg haater å ha det rotette her, jeg slapper mye bedre av her når det er ryddig. Så da ble det litt rydding igjen i dag, også har jeg fått pyntet litt mer til jul også! I morgen skal vi pynte juletreet, og siden det var en del som lurte på om jeg kunne legge ut bilde av juletreet vårt, så ja jeg kommer altså til å legge ut bilder av det når det er ferdig pyntet! Kjenner julestemningen begynner å komme litt mer nå som det er ferie, julepynten på plass og alle julegaver klare. Jeg har tilogmed en julegave til dere i år! Dere får vite hva det er i den på mandag, så det er bare til å følge med! Flere sm rydder ofte? Og som har pyntet til jul?


Klar for helg og juleferie!


Da var det helg og juleferie igjen, og snart starter vi på ett nytt år. Ganske merkelig å tenke på det egentlig, for jeg har ikke den stemningen i det hele tatt. Men nå er det ikke lenge til juletreet og pynten er på plass så da kommer sikkert stemningen litt mer på plass. Har også startet å se litt julefilmer, så akuratt på Hjelp det er juleferie. Jeg er ikke egentlig en filmperson, jeg sovner omtrendt alltid etter å ha sett film. Og det gjorde jeg i dag også, haha. Ganske kjedelig, men syns det er litt koselig å se julefilm nå om julen! Nå har jeg tenkt til å få gjort klar litt forhondsskrevn innlegg her på bloggen før det blir tidlig seng i dag, siden formen ikke er helt på topp! Hva gjør dere på i dag?


Helgefølelse hele uken


Nesten hele denne uken har jeg tenk at det var fredag neste dag,.og i dag har jeg faktisk rett i det å. I morgen er det fredag og da starter juleferien! Og i dag er det bare fem dager til jul, noe jeg har vanskelig for å tro på siden jeg ikke har julestemning i det heeele tatt. Så i helgen blir det å sette på julelysene og se på litt julefilmer og høre julemusikk! Senere i dag får jeg besøk, vi skal lage marsjipanfigurer og dyppe i sjokolade og slikt. Noe som  blir ganske spennende om jeg får til å bli fint, jeg er ikke den som er flinkest til sånnt kan man si. Hehe. Men koselig blir det uansett! Hva skal dere i dag? Har du julestemning?


Noen dager under dyna
Jeg føler at det er evigheter siden jeg blogget sist, men det er det jo ikke. Innlegget i går var forhodsskrevet og på lørdag fikk jeg ikke vært noe innpå blogg.no fodi det bare var helt klikket, tror de hadde noen problemer.. Noe som var ganske så irriterende! Og i går rørte jeg ikke dataen, for da var jeg så dårlig at jeg ble liggende på sofaen. Jeg har jo denne revmatismen som anngriper innimellom, og i går angrep den hele kroppen, noe som ikke er en god følelse. Full smerte i hele kroppen, feber, kaldsvetting og svimmelihet. Er vel ikke akuratt slik man ønsker å føle kroppen sin, men er heldigvis bedre igjen i dag. Fortsatt ikke helt toppers, men så lenge jeg er litt bedre enn i går er jeg fornøyd! Er merkelig hvor lite som skal til for at man setter pris på små ting igjen, en-to dager uten data og musikk, så nå å sitter her med musikken på og få redigere bilder er en utrolig god følelse, som jeg setter pris på.  Og så heldig som jeg er så har vi Odin, hunden på besøk her i noen dager nå. Han holder meg med selskap, og får meg opp fra sofaen inni mellom. Han er bare så søt og god! Og nå er det bare en månde ca til jeg(vi får vår egen hund, klarer nesten ikke veentee. Arh, dere som ikke har sett bilde av valpene så finner dere det på facebook siden min HER. Nydeligste, om dere har navneforslag er det bare til å komme med det. Men vi har sånn halveis bestemt oss for at han skal hete Casper! Gleder meg. Nå skal jeg finne en julefilm å se, og kose meg med noe godt. Hva gjør dere på i dag? Tips til en bra julefilm?


Helgen før helgen


Heihei! Da var det helg igjen, som vanlig føler jeg denne uken har gått veldigsent. Selv om jeg egentlig har fått gjort litt koselige tink nesten hver dag. I dag har jeg vert hos fysioterapaut og på tirsdag var jeg på skolen, så det er jeg jo veldig fornøyd med! Nå er det bare en uke igjen før det er juleferie og bare noen dager til julaften. Jeg må innrømme at jeg ikke har nooe som helst julestemning, ikke i det heele tatt. Så nå skal jeg snart krype under dyna å se en julefilm og kose meg. Og senere i dag skal jeg se om jeg får startet på enda ett gratisdesign til dere! Hva gjør dere på i dag?  Har du julestemning?


Årstiden uten lys..


Arh som jeg misliker vinteren og mørketiden nå. Man får nesten ikke noe som helst dagslys, fordi det bare er helt grått ute hele dagene. Blæh! Og som blogger og intresert og avhengig av fotografier er det ikke noe særlig. Endten må man ha bildene i svar/hvit, ha dem mørke, overredigere eller ha dem gule. Og ingen av dem er blandt mine favoritter for å si det sånn, eller jeg liker svart/hvit men ikke fint med for mye av det på bloggen heller. Så ja, jeg gleder meg hvertfall utrolig mye til vi får ordentlig dagslys igjen! Holder på å gjøre klar rom video til dere nå, her ser dere litt a den nye omøbleringen min. hihi. 
I går var jeg forresten på skolen en tur igjen, og senere på dagen hadde vi besøk i flere timer siden moren min hadde bursdag. Og jeg var ikke spessielt trøtt når jeg gikk å la meg heller, så i går hadde jeg en utrolig bra dag som jeg fikk mye ut av. Gjorde lekser og greier! Slike dager vil jeg ha flere av og skal det bli flere av. Flere som gleder seg til mer dagslys? Hva gjør dere i dag? 


Julekakebaking


 Om en times tid og litt får jeg besøk av søte Susanne og Tuva, vi skal bake pepperkaker og kose oss. Lenge siden jeg har sett dem nå så det blir nok kjempe koselig! I går ble det ikke så mye blogging, var ikke hjemme fra Stavanger før på kvelden, vi var jo innom Kvadraten også for å kikke litt, og jeg fant meg en ny kjole som jeg skal se om jeg får vist dere iløpet av uken. Er i hvertfall veldig fornøyd med den selv, kjoler er ikke noe jeg har mye av, rett og slett fordi jeg er veldig vand på kjoler. Så når jeg da først finner en jeg liker må jeg bare kjøpe den! Hehe. Også skal legge ut bilde av valpene vi var å så på i går på facebook siden min HER. Verdens søteste, og enda bedre er det at jeg er så heldig å få en av dem om seks uker. Gleeeder meeg! Men nå skal jeg stelle meg. Ha en fin dag videre. Hva gjør dere på i dag?


Kulden i vinterland

I dag har det faktisk vert ganske så fint vær her jeg bor, snøen ligger fint og solen har skinnet. Og da må man jo ut med kameraet såklart, uansett hvor kaldt det er. Solen var såklart ikke heelt på plass når jeg endelig fikk funnet enn plass å ta bilder, men men! I morgen reiser vi en tur til Stavanger. Og deer skal vi se på en valp som vi skal få i Januar. Ja dere leste riktig, vi skal få oss hund! Aaaaa, har hatt lys på det så lenge så jeg gleder meg utrooolig mye. Det er en Cairm Terrier, som er en utrolig fin rase. Jeg har aldri sett en valp før, så gleder meg veldig til å få se det. Skal se om jeg får tatt noen bilder som dere kan få se, hviss ikke vil dere hvertfall få sett maange bilder av han når vi får han i Januar. Lucky mee! Hva skal dere i morgen? Vil dere se bilder?


Endelig helg, med fine planer!

Heihei. Da var det endelig helg igjen. Denne uken føler jeg har vert utrolig laang, kanskje det har litt med at jeg har gledet meg til denne helgen. I morgen får jeg besøk, og vi skal bake pepperkaker. Og på søndag skal jeg noe jeg også har hatt lyst til/på lenge, skal vente litt med å røpe det for dere, men dere kan jo gjette. Selv om jeg vet at ingen kommer til å klare å gjitte det, hihi! I dag har jeg forresten vert hos fysioterapaut, så nå skal jeg endelg få trent opp igjen musklene i kroppen. Har sletet litt med vondt i ryggen etter hver gang jeg har trent nå, så må få trent på "riktig" måte, og få på plass igjen litt muskler før jeg begynner med ordentlig styrke. Skal dit igjen neste fredag, så gleder meg til det! Hva gjør dere i dag? Flere som har gledet seg til helgen?


Inne i stormen


Som mange sikkert har fått med seg er det full storm mange steder i landet i dag. Vil ikke si helt at det er "storm" her, men det blåser i hvertfall noe helt sykt, og senere er det meldt snø også. Så ja, på en måte en liten storm hvertfall. Tingene ute fyker av sted, og strømmen forsvant en liten stund tildigere i dag også. Heldigvis var den ikke borte så lenge, for hvaa i all veerden skal man finne på uten strøm. haha.. Jeg har hvertfall ingen aning, så håper ikke den forsvinner enda en gang! Nå skal jeg slappe av litt før jeg skal pakke inn litt julegaver og kose meg! Hva gjør dere i dag? Hvordan er været hos deg?


En annerledes dag i hverdagen

I dag fikk jeg endelig vert en tur på skolen igjen. Var en god stund siden sist nå, så var koselig å se klassen igjen og å få hatt en litt mer "normal" dag, enn å bare ligge her å kjede meg! Jeg har jo en god periode nå, så nyter hver eneste dag. Har fått gjort litt forskjellig de siste dagene, som å baket pepperkaker, ryddet og omøblert litt på rommet, hengt opp julelys osv. Hihi, dere skal snart få se ny romvideo! Og det var utrolig koselig å få fine tilbakemeldinger på at dere likte jukalenderen min så langt, har brukt en del tid på den, så alltid morro å få fine tilbakemeldinger da! Kommer en ny luke senere i dag. Nå skal jeg se noen episoder av Hotel Cæsar her, dere får ha en fin dag videre  //Meld dere på julekalenderen her  -Hva har dere gjort i dag?


Våken før fulene


I dag sto jeg opp i syv tiden fordi jeg hadde en time på Haukeland sykehus ganske tidlig, så da måtte vi jo reise tidlig! Det skjedde ikke noe spessielt der, tok bare en hel hau med blodprøvr så blir det vel en ultralyd om en stund-igjen. For de som "følger" med så har dere vel fått med dere at milten min er forstørret, så ja. Ikke noe værre enn det, og tviler på at de vil få noen nye svar på de prøvene. Men da er de hvertfall tatt! Nå holder jeg faktisk på å lage en Trenigs-spilleliste på spotify for nå har jeg tenkt til å begynne å bygge opp igjen kroppen. Så nå snart skal jeg sykle litt på trimsykkelen vi har, og i helgen har jeg tenkt til å prøve meg en liten tur på ett treningssenter (på faren min sin jobb.så blir ikke spinning liksom), noe jeg gleder meg utroolig mye til! Blir også litt pepperkakebaking i helgen, nå er vi jo snart i desember!  Tips til bra trenings musikk? Gleder du deg til desember?


Hjemme etter tre dager i Oslo


I går kveld kom jeg hjem etter å ha vert tre dager i Oslo. Jeg har faktisk ikke rørt dataen og nesten ikke rørt kameraet. Så alle innleggene som har blitt publisert har vert forhonds publisert. Har samlet opp alle spørsmålene som har kommet inn og de vil bli svart på i ukens spørsmål! Men ett spørsmål jeg veet jeg vil få nå er jo hvordan det var på Lightning pocess. Jeg har ikke tenkt til å skrive store innlegg om dette nå, for det er veldig vanskelig å forklare hva alt handler om. Om dere lurer på det kan dere heller gå innpå hjemmesiden dems(HER) og lese der. Men en ting jeg kan si er at kurset IKKE er sykisk på noe som helst måte. Fikk noen kommentarer fra noen som hadde vert der og mente det var sykisk, da vil jeg si at man ikke har skjønt greien med kurset der. Er man innstilt på at dette er noe som går ut på syken får man det vel til å bli det. Men i utgangspungtet er det ikke det. 
Jeg har lært mye nytt, og fått en oppsumering i mye av det jeg har vist fra før også siden jeg har vert på noe litt lignende før. Nå har jeg tro på at ting skal bli bedre og jeg skaal klare dette. Og at jeg SKAL bli frisk. Men det vil ta litt tid, så jeg er ikke helt frisk enda. Dette tar mer en tre dager, og det er jeg selv som må få til dette, og det skal jeg! Har dere noen spørsmål kan dere stille dem nå, så vil dem bli svaret på på søndag, og etter det vil jeg ikke ta i mot flere spørsmål om det. Håper dere tar hensyn til det! Hva har dere gjort de siste dagene?


Følg meg på instagram // nytt navn

Heihei! I går byttet jeg navn på instagram brukeren min. Rett og slett fordi jeg er så utrolig lei av "iaa1996". Og jeg syns bare det høres så barnslig ut. Haha! Ingvildaasheim var såklart opptatt, og meingvild var en av navnene jeg vurderte å kalle den nye bloggen min. Og når det ikke ble brukt på bloggen kunne jeg jo bruke det der isteden siden jeg ikke kom på noe annet!Hva heter du på instagram? 


Ferdig pakket og klar

Jepp nå har jeg pakket og er klar for å reiser i morgen. Dere får vite senere hva jeg skal, fordi det innlegget krever litt mer tid en hva jeg skal bruke på dette innlegget. Det er ikke en reise til syden eller noe som det, derfor er det ikke så mye som er blitt pakket med! Kanskje noen allerede har skjønt hva jeg skal, men om dere ikke har så får dere vite det om ett par timer! De siste to tre dagene har ikke formen vert noe særlig bra. Har hatt vondt i kroppen, følt meg svimmel om jeg har stått/sittet lenge oppreist, hatt mye tempratursvingninger og alt det der. Typisk at det skulle komme nå, men får bare håpe jeg er bedre til reisen i morgen. Ganskee slitende å gå å føle seg så svimmel at man kanskje detter i bakken. For å dette i bakken har jeg gjort nok ganger! Hva skal dere i helgen?


En rolig dag fremfor skjermen


Idag er ikke formen noe særlig bra. Føler meg kjempe trøtt, kjempesliten, utmattet, stiv i hele kroppen og vondt i hele kroppen. Er egentlig en dag jeg tenkte meg lå rett rundt hjørnet. Har hatt en god periode nå hvor jeg har vert heldig og ikke hatt så mye smerter. Så om jeg bare får en dag som dette skal jeg ikke klage! Nå har jeg stekt meg vaffler, og skal nå krype under dynen og se på litt forskjellig på min kjøre Ipad. Jeg er som dere vet ikke egentlig en film jente, men jeg vurderer litt å begynne å se litt på filmer igjen. Så om dere vet om ett bra program man kan laste ned på ipaden og se gratis film, skrik ut. Eller om dere vet om en side hvor man ikke må laste ned filmen for å se! Vet dere om en bra film-app? Hva gjør dere i kveld?


En fin start på helgen med 40% salgDenne uken føler jeg egentlig har gått ganske sent. Som sagt, når man venter på noe så blir dagene alltid ekstra lange. Og neste helg får dere vite hva det er jeg går og venter sånn på! Men i hvertfall, jeg er vel ikke den eneste jenten som har fått med meg at det er 40% salg på Bikbok i dag. Wii, da blir vi glade! Bikbok er heelt klart min favoritt butikk, og jeg tipper minst 80% av klærne mine er der fra. Haha, og det er ikke tull heller. Så jeg håper jeg kommer hjem med litt nytt i dag. Trenger blandt annet en ny vinterjakke og en ny bukse, så får håpe jeg finner noe av det.. Selv om jeg haater å prøve bukser! Blir det noe med hjem i posene viser jeg dere det i morgen! Flere som skal på bikbok? Noen som lurer på hva jeg venter på?


En effektiv bloggdag


// smakebit på videoen

Heihei! I dag har jeg faktisk hatt en ganske så effektiv blogg-dag som jeg kaller det. Har fått tatt en del bilder som jeg kan "ha på lager". Nå når vi nermer oss Desember er det jo ikke så mange dager vi får noe særlig med dagslys, så når det først skinner litt inn vinduet mitt så er det bare rett opp med kamerastativet og fjernutløseren i hånden! Kunne jo såklart hatt litt bedre lys, men merker veldig godt at det "nye" objektivet vil være til stor hjelp nå i mørketiden, siden den får bildene lysere. Og som dere vet så er jeg ikke en person som bruker blits, og jeg legger helst ikke ut bilder som ikke er lyse heller. Haha, er ganske nøyen på det der! Jeg har faktisk også fått filmet en video som vil komme ut i desember, så det er bare til å glede seeg. Hihi. Hva gjør dere i dag?


En rolig uke med juleforbredelser


Jepp jepp dere leste faktisk litt riktig i overskriften. Jeg har startet med litt juleforbredelser. men det er bare for bloggen. Som jeg skrev i ett innlegg nedenfor tenkte jeg på julekalender, å nå har jeg kommet frem til en "plan" med det. Det vil komme forskjellige innlegg hveer dag, og jeg skal prøve å få til å ha too gaver som vil bli delt ut! Så nå driver jeg å forhondsskriver innlegg slik at alt er klart til desember, og alle innlegg bare kan forhondspubliserest. Kommer jo til å ha hverdags innlegg itillegg de dagene jeg orker, så i Desember skal det bli bra med blogging håper jeg! Jeg gleder meg i hvertfall kjempe mye, er ikke så veldig lenge til vi er i Desember heller så det blir kos! Hva gjør dere i dag? Noen flere som gleder seg?


Lørdags kvelden min

Dere kan jo gjette hva jeg akuratt gjorde, jo jeg logget automatisk inn på den gamle bloggen og begynte å skrive ett innlegg der. Merket det først når jeg skulle forhondsvise innlegget, for da så jeg jo at det ikke var rett blogg.. Haha, flinke meg! Nå har jeg hatt denne bloggen i en uke, og jeg må si jeg er foronøyd med responsen jeg har fått fra dere. Og er utrolig takknemelig til alle dere "gamle" leserer som følger meg her også. Hadde tenkt at det kom til å ta laang tid å få statistikken opp på den samme, og at jeg ikke komtil å få noen kommentarer men jeg tok heldigvis feil. Så tusen takk alle dere! Så over til overskriften. Senere i kveld får jeg besøk av Susanne, så da skal vi spise taco og se finalen i Stjernekampen. Drit at Atle røk ut, men men. Jeg er vandt med at alle jeg heier på ryker ut så! Og forresten så tror jeg ikke det er så lenge til det nye gratisdesignet blir lagt ut! Hva skal dere i kveld?


Helg etter fem like dager


Da var det helg igjen etter fem ganske så like dager. Eneste som har vert forskjellig på dem har vert hvordan formen har vært. Foremen har heldigvis ikke vært noe spessielt dårlig, men fri for smerter og symptomer har jeg såklart ikke værrt. Hatt en del smerte i kroppen, men så lenge det ikke er så mye mer overlever jeg det. Også har jeg som dere vet hatt selskap av hunden denne uken, kjempe koselig! Jeg har også noe jeg går å venter på hver dag, som ikke akuratt gjør at dagene blir noe kortere. Men om hva det er kommer jeg ikke til å skrive på bloggen helt enda! Nå har jeg tenkt til å fortsette på gratisdesignet før det blir å kroe seg under teppet i sofaen! Hva gjør dere i kveld?


En som lyser opp hverdagen


Da var det onsdag igjen, og dagen i dag har vel vert lik alle andre dager. Ikke gjort på noe spessielt, bare slappet av og koset meg med han godgutten her. Hadde han oppi godstoren med meg idag mens jeg var på dataen. Og hver gang jeg snudde meg fra han og heller så på dataen satt han og prikket i meg med labben, og han sluttet ikke heller. Så stirret han på meg som han gjør på bildet over her. Haha, holdt på å le meg ihjel! Bare så nusselig. Verdens søteste og godeste hund! Men igjen, må jeg skrive at han ikke er min. Vet at de fleste av dere vet det, men får ofte kommentarer som "så fin hund du har", skulle gjerne skrevet takk men han er ikke min. Han er søskenbarnet mitt, som jeg kaller han. Var akuratt ute en tur med han, så nå skal jeg lage meg litt kakao og krype under dynen. Tenker også å kanskje starte på det nye gratisdesignet. Hva gjør dere i dag? Ønsker til gratisdesignet?


En uke med koselig besøkHeihei! Denne uken passer vi han fine vofsen her for onkelen og tanten min. Bare så dere vet at det ikke er min hund! I dag har jeg vert på ett par små(veldig små) turer med han. og ellers bare vert inne og koset meg med han. Utenom det har jeg ikke gjort stort, formen har ikke vert helt på topp så har for det meste bare slappet av fremfor tv`en. Men nå føler jeg meg bedre igjen så nå skal jeg få ryddet litt på rommet, også skal jeg se om jeg kanskje får gjort litt skole arbeid! Før det blir å krype under dynen å se noen episoder av forskjellige programer! Hva har dere gjort i dag? Har du hund?


Kommer til å fortsette som før


Yeey mitt første "ordentlige" innlegg på denne nye bloggen. Jeg vil tippe at de fleste av dere er leserer fra den "gamle" bloggen min som vi skal kalle den nå. Det er egentlig ganske rart å bytte blogg, ettersom at jeg faktisk har blogget på den gamle bloggen i nesten fire år. Jeg startet på den før jeg ble syk, og nå er det tre år siden jeg begynte å bli syk. så den har liksom fulgt meg igjennom den lange, vonde tiden. Så nå håper jeg at denne bloggen skal få fulge meg på vei til å bli frisk igjen! Og det håper jeg såklart dere vil være med meg på, for jeg kommer til å fortsette med all blogging som normalt her! Dere som følger meg på facebook(LINK) kan bare fortsette å følge meg der, for jeg kommer til å fortsette med å legge ut link til alle innlegg der, og annen diverse info. Prøver å få byttet navn der, om til det nye men jeg har litt problemer. Så ja.

Det kommer nok til å bli litt forskjellige type innlegg fremover. Både hverdag og innlegg jeg "må" publisere for å kunne ha i menyen min, siden den trenger nye linker til denne nye bloggen. Men, skal passe på så det ikke blir altfor kjedelig for dere.  Skal få inn masse annet morro også. Kjenner at jeg har ganske mye blogg inspirasjon her, så det er bare til å følge med.
Gjerne legg meg til som venn HER, så besøker jeg bloggen din - og legger igjen en kommentar om jeg orker det.  Er du gammel eller ny leser?
Jeg er en jente på 17 år som skriver om min hverdag som kronisk syk med ME. Jeg er også intresert i fotografering, så tar en del bilder som jeg deler her på bloggen!

Foto & hverdagen med ME diagnosen

KONTAKT: ingvildaasheim.blogg@hotmail.com.


ME-diagnosen


ME er en kronisk utmatelsesyndrom. Jeg er syk hver dag, men jeg har gode og dårlige dager. Neon dager klarer jeg ingenting, mens andre dager kan jeg klare mye. Du kan lese mer HER .

Seneste


Kategorier


Design:

Jeg har laget designet mitt selv.
hits