Kamera og slikt


Nytt objektiv - 30mm f/1.4
Som nevnt tidligere kjøpte jeg meg nytt objektiv for ett par uker siden. Jeg kjøpte Sigma 30mm f/1.4. Etter mange år med 50mm, og så ett objektiv som var halveis ødelagt valgte jeg å bytte over til dette. Den eneste ulempen med 50mm som jeg har brukt i mange år er det at man må stå så langt unna med det. Men deet slipper jeg jo med dette som bare er 30mm. Blenderen er jo den samme, så det er vel egentlig bare zoomingen som er forskjellen. Om dere vil kan jeg vise dere i ett senere innlegg hvor stor forskjell det faktisk er på zoomen. Jeg er ihvertfall utrolig fornøyd selv!Jeg kjøpte mitt på elkjøp til rundt 4000kr. Jeg vil absolutt annbefale dette objektivet fremfor 50mm - faktisk. Hvertfall om du er blogger, for da vil det virkelig gi deg en mye enklere hvertdag. For meg som som oftest tar bildene på rommet mitt om jeg ikke er ute, så er det hvertfall en helt ny verden. Jeg kan jo faktisk ta outfit bilder selv inne på rommet mitt. Før kunne jeg nesten ikke ta vanlige portretter å få med alt håret på bildene heller. Så ja, dette objektivet er absolutt til å annbefale!  Hvilket objektiv har du? Noe dere lurer på om det?


Selger to objektiver - BILLIG!
Jeg har bestemt meg for å prøve å få solgt mitt Sigma 18-200mm objetiv rett og slett fordi jeg veldig skjeldent bruker det. Å da ser jeg ikke vitsen med å ha ett så dyrt og godt objektiv bare til pynt! Det funker fremdeles like godt som nytt, og man har utrolig god mulighet til å få zoomet godt med det! Funker nok fint til de fleste typer bilder, men kanskje spesielt natur og nærbilder! 

Ny pris når jeg kjøpte: 3100kr
Selger det for hbo:   1800kr
Så selger jeg mitt kjære gode objektiv som jeg virkelig elsker. Grunnen til at jeg selger det er fordi det har en liten skade som gjør at det noen ganger henger seg opp og er kanskje ett minutt uten at det vil ta bilde, før det plutselig funker som normalt igjen. Så alle bildene som blir tatt med det blir fortsatt like fine!

Ny pris når jeg kjøpte: 3100kr
Selger det for bho:   900kr


Om du er intresert eller lurer på noe kan du kontakte:
Ingvildaasheim.blogg@hotmail.com


Selger kameraet mitt! - solgt
Nåå har jeg selv bestilt meg ett nytt kamera som jeg mest sansynelig får på fredag, noe jeg gleder meg så utrolig mye til! Så derfor skal jeg selge mitt Canon eos 600D. Litt trist, men jeg har jo ikke bruk for det når jeg får mitt nye! Kameraet har ingen skader, og funker helt som det skal. Det er veldig lett å lære seg med, å det får veldig fine bilder ikke minst. Jeg har elsket det så lenge jeg har hatt det. Grunnen til at jeg bytter ut er fordi jeg skal oppgradere med ett som har litt flere funksjoner osv. Gleder meg!Om du er intresert kan du kontakte meg endten på Facebook eller mail: Ingvildaasheim.blogg@hotmail.com


Kamerautstyret jeg bruker
Jeg får ofte spørsmål om jeg er fornøyd med kameraet mitt, hva jeg betalte for det og hva objektiv jeg bruker osv. Så nå har jeg tenkt til å lage ett egent innlegg på det siden så mange lurer! Jeg bruker altså Canon eos 600D, og det kjøpte jeg for ett par år siden. Daa betalte jeg rundt seks tusen(?) for det, og da kjøpte jeg det uten objektivet osm fulgte med. Men nå får dere det mye billigere! Jeg er utrolig fornøyd med kameraet. Det jeg liker aller best med det er skjermen som er vribar. Som blogger er jeg nesten avhengig av den, og den gjør alt såå mye enklere. Utenom den er jeg også fornøyd med alt på kameraet, ikke noe å klage på med det. Så ja, dette kameraet vil jeg annbefale, ingenting å klage over!Også var det objektivet mitt. Canon 50mm f/1.4 er det eneste objektivet jeg bruker, selv om jeg har to til som er Sigma 18-200 og Canon 18-135mm elns. Etter at jeg fikk 50mm f/1.8 til jul for noen år siden så har de andre objektivene bare stått til pynt. Jeg liker best å ta portrett bilder og slikt, så det objektivet er perfekt for det jeg liker. Derfor bruker jeg ikke dem andre, selv om jeg er fornøyd med dem også! Som sagt fikk jeg med 1.8 først og hadde det en stund før jeg bestemte meg for å bytte det ut med 1.4. Og når jeg gjorde det fikk jeg en del spørsmål om hvorfro jeg gjorde det og hva forskjellen er. Så atter an gang skal jeg prøve å forklare! F/1.4 står for blenderåpningen objektivet har. Den sier hvor mye lys objektivet slipper inn, som vil si at det er derfor jeg kan få så lyse bilder. Den gjør også slik at bakrunnnen blir uklar, og at jeg ofte får fin bokeh - noe jeg elsker! Så alle desse 50mm er  virkelig til å annbefale.Noen flere spørsmål? Hvilket kamera har du?
Jeg er en jente på 17 år som skriver om min hverdag som kronisk syk med ME. Jeg er også intresert i fotografering, så tar en del bilder som jeg deler her på bloggen!

Foto & hverdagen med ME diagnosen

KONTAKT: ingvildaasheim.blogg@hotmail.com.


ME-diagnosen


ME er en kronisk utmatelsesyndrom. Jeg er syk hver dag, men jeg har gode og dårlige dager. Neon dager klarer jeg ingenting, mens andre dager kan jeg klare mye. Du kan lese mer HER .

Seneste


Kategorier


Design:

Jeg har laget designet mitt selv.
hits