Konkuranser


KONKURANSE - Vinn og design eget deksel
ØNKSER DU Å VINNE, OG DESIGNE DITT EGET DEKSEL? Vel, da er det bare til å lese videre!
For en liten stund siden fikk jeg det nydelige dekselet i posten fra Caseapp.no (det i midten), og for en stund tilbake fikk jeg de to andre. Som dere ser - med egne bilder! Jeg er utrolig glad i alle tre dekselene. Både fordi de blir personlige, og ikke minst at kvaliteten er god! Og derfor er jeg så heldig å få lov til å gi en av dere en kode, slik at dere kan designe deres eget deksel og få det sendt hjem i posten!

FOR Å vÆRE MED I TREKNINGEN:
- Følg meg på instagram - MEINGVILD

- Legg igjen en kommentar med endten facebook-navn eller en epost adr.

. VELDIG GJERNE legg ut det bildet du ønsker på dekselet ditt på instagram og tag #meingvildkonkuranse #Caseapp @meingvild

Vinneren trekkes nok iløpet av den neste uken, og da vil jeg kontakte deg på det du har lagt igjen, som endten er din facebook eller på mail. Så gjerne følg med der, får jeg ikke svar innen ett par uker trekker jeg ny vinner! Vinneren vil også bli kontaktet av Caseapp med en kode! Lykke til (♥)


Vinner av konkuranse + rabattkode!
Da er vinneren av konkuransen trukket, og det ble tiineiren.blogg.no! Gratulerer til henne.Og til dere andre som ikke vant denne gangen så kan dere få 20% rabatt på Caseapp.no ved å bruke denne rabattkoden: INGVILD20


HUSK Å MELD DEG PÅ KONKURANSEN!KONKURANSE - DESIGN DITT EGENT DEKSEL GRATIS
Ønsker du å få designe ett egent deksel fra caseapp,no gratis? vel da kan du gjøre følgende:
:
  - Legg igjen en kommentar i dette innlegget hvor du skriver
   endten fult navn (for facebook) eller din epost adresse.

-  Også må du like facebook siden min HER

- Etter du har likt min facebook side liker du dette innlegget inne på siden.


Vinneren blir trukket iløpet av de neste dagene, lykke til!


VINN ØNSKET HEADER!
DET DU MÅ GJØRE FOR Å DELTA:
- Sende meg en mail med bilder og hvordan du ønsker å ha den.
- Du må minst ha tre bilder. Og du må fortelle meg hvilken str den skal være.
- Bildene bør helst vært tatt på samme sted. Og helst være uredigerte og med god kvalitet.
- LIKE facebooksiden min HER., om du ikke alerede har gjort det.
- Til sist legger du igjen en kommentar på bloggen om du gjør alt dette.

MAIL:
Ingvildaasheim.blogg@hotmail.com

Nå tenkte jeg det var på tide med ett slikt innlegg igjen. Og som sagt tidligere gjør jeg ikke dette fordi jeg selv syns jeg er så veldig flink til å lage headerer. Men fordi jeg ofte får spørsmål om det, og fordi jeg syns det er morsomt å drive å fikse headerer og slikt. Neste gang blir det kanskje konkuranse om design! Gjerne si ifra om det er noen andre konkuranser dere også vil ha!
Om jeg lager header til deg vil jeg sende den tilbake til deg på mailen du sender meg. Om du har ordentlige bilder er det stor sjangse for at du får en. For jeg kommer til å lage til alle som gjør alle pungtene ovenfor. Men det kan ta en uke før dere får den tilbakee, eller så kan det ta en dag. Det vet jeg ikke helt enda!


Siste sjangs til å melde seg på!
Nå er det siste sjangs til å melde seg på konkuransen hvor man vinner denne gaven. Du kan delta i innlegget HER. Lykke til. 


Konkuranse på bloggen

Nå har jeg tenkt til å starte en konkuranse på bloggen snart, men jeg er ikke helt sikker på hvordan konkuranse det er dere ønsker. Er heller ikke helt sikker på hvordan premie jeg skal ha enda. Har prøvd å kontakte noen sponsorer så får se om jeg får svar fra noen. Ellers så tenker jeg kanskje å ha en "julekalender" på bloggen, hvor jeg kommer til å dele ut noen små ting. Men jeg vil gjerne høre hva dere tenker om det, og om dere har noen ønsker. Om noen ønsker fotokonkuranse? Og om dere vil ha en konkuranse hvor premien er ett design/header. Skrik ut. Blir glad for forslag! Gjerne kom med forslag til hvordan jeg kan ha en slags julekalender på bloggen uten at det nødvendigvis må bli gaver som blir delt ut hver dag! Noen ønsker/forslag?
Jeg er en jente på 17 år som skriver om min hverdag som kronisk syk med ME. Jeg er også intresert i fotografering, så tar en del bilder som jeg deler her på bloggen!

Foto & hverdagen med ME diagnosen

KONTAKT: ingvildaasheim.blogg@hotmail.com.


ME-diagnosen


ME er en kronisk utmatelsesyndrom. Jeg er syk hver dag, men jeg har gode og dårlige dager. Neon dager klarer jeg ingenting, mens andre dager kan jeg klare mye. Du kan lese mer HER .

Seneste


Kategorier


Design:

Jeg har laget designet mitt selv.
hits