juni 2015

Hvilken film annbefaler du?

Om bare få dager reiser jeg til Alcudia. Det er noen timer og fly, såklart både frem og tilbake. Noe jeg igrun hater, jeg klarer virkelig ikke å slappe av på fly. Men denne gang har jeg hvertfall tenkt til å laste ned litt filmer fra Viaplay. Så derfor lurte jeg på om noen av dere har tips til noen filmer, eller kanskje serier som kan lasstes ned der? Blir hvertfall utrolig glad for tips! Helst ikke skrekk eller action.

"Bikini - klar"Vetikke om jeg egentlig har fått fortalt dere det tidligere i noen innlegg, men ihvertfall så reiser jeg til Alcudia nå etter helgen! Wii, gleder meg så utrolig mye. Og jeg er blandt de som elsker å pakke, så jeg er nok ferdig pakket leenge før vi egentlig skal dra for å si det sånn. Men jeg prøver å vente med det så lenge jeg klarer, haha! Bikiniene har jeg hvertfall funnet frem. I fjor hadde jeg en bikinie jeg brukte hele sommeren - siden jeg ikke fant noen flere jeg likte. Men i år derimot har jeg vel egentlig funnet meg litt for mangen. Haha. De Trianglee bikiniene er fra Ebay, så dem er fake om noen skulle lure! Flere som elsker å pakke? Skal du noe sted i sommer?

Nytt design, ny start!Da har jeg endelig fått endret på designet mitt, og fått det litt sommerslig! Det er ikke helt klart enda siden ejg ikke har fått gjort alle endringer ferdig både på fremsiden og i innlegg. Men det er nok så ferdig at jeg kan si meg fornøyd! Nå starter jo sommerferien så da kommer det nok til å bli mye mer blogging fra meg. Og kanskje jeg til og med får laget ett nytt gratisdesign snart, det får vi se på. Merket at det var lenge siden jeg hadde holdet på med det for å si det sånn! Hva syns dere om designet? Ønsker dere nytt gratisdesign?

"Some pink room detaljs"Flere som elsker Victoria Secret?

Pakke i posteen - fotokonkuranse på insta?For ett par dager siden fikk jeg dette nydelige iphonedekselet i posten - med bilde av favorittguttn min på, lille Dennis! Dekselet er fra Caseapp.no, og leveringen tok bare ett par dager. Jeg er utrolig fornøyd med kvaliteten på dekselet, og ikke minst med hvordan fargene på det var. Blir så glad hver gang jeg ser på det! Siden jeg selv er så fornøyd lurte jeg på om dere er intresert i en konkuranse? Kanskje en fotokonkuranse på instagram, hva tenker dere?

Jeg er en jente på 17 år som skriver om min hverdag som kronisk syk med ME. Jeg er også intresert i fotografering, så tar en del bilder som jeg deler her på bloggen!

Foto & hverdagen med ME diagnosen

KONTAKT: ingvildaasheim.blogg@hotmail.com.


ME-diagnosen


ME er en kronisk utmatelsesyndrom. Jeg er syk hver dag, men jeg har gode og dårlige dager. Neon dager klarer jeg ingenting, mens andre dager kan jeg klare mye. Du kan lese mer HER .

Seneste


Kategorier


Design:

Jeg har laget designet mitt selv.
hits