juli 2015

KONKURANSE - Vinn og design eget dekselØNKSER DU Å VINNE, OG DESIGNE DITT EGET DEKSEL? Vel, da er det bare til å lese videre!
For en liten stund siden fikk jeg det nydelige dekselet i posten fra Caseapp.no (det i midten), og for en stund tilbake fikk jeg de to andre. Som dere ser - med egne bilder! Jeg er utrolig glad i alle tre dekselene. Både fordi de blir personlige, og ikke minst at kvaliteten er god! Og derfor er jeg så heldig å få lov til å gi en av dere en kode, slik at dere kan designe deres eget deksel og få det sendt hjem i posten!

FOR Å vÆRE MED I TREKNINGEN:
- Følg meg på instagram - MEINGVILD

- Legg igjen en kommentar med endten facebook-navn eller en epost adr.

. VELDIG GJERNE legg ut det bildet du ønsker på dekselet ditt på instagram og tag #meingvildkonkuranse #Caseapp @meingvild

Vinneren trekkes nok iløpet av den neste uken, og da vil jeg kontakte deg på det du har lagt igjen, som endten er din facebook eller på mail. Så gjerne følg med der, får jeg ikke svar innen ett par uker trekker jeg ny vinner! Vinneren vil også bli kontaktet av Caseapp med en kode! Lykke til (♥)

Bildedryss fra Alcudia!
//Canon eos 70D  30mm f/1.4
Jeg er en jente på 17 år som skriver om min hverdag som kronisk syk med ME. Jeg er også intresert i fotografering, så tar en del bilder som jeg deler her på bloggen!

Foto & hverdagen med ME diagnosen

KONTAKT: ingvildaasheim.blogg@hotmail.com.


ME-diagnosen


ME er en kronisk utmatelsesyndrom. Jeg er syk hver dag, men jeg har gode og dårlige dager. Neon dager klarer jeg ingenting, mens andre dager kan jeg klare mye. Du kan lese mer HER .

Seneste


Kategorier


Design:

Jeg har laget designet mitt selv.
hits