Oppsumering


Oppsumering - Februar 2015
Hadde du en fin februar?  Hvilket av bildene likte du best?


Månedsoppsumering - August 2014
Hadde du en fin August månde?  Hvilken av bildene likte du best?


Månedsoppsumering - Juli 2014
Har dere hatt en fin juli månde? Hvilket bilde likte du best?


Mine opplevelser i London


Som dere kanskje har fått med dere så var jeg i London for ett par uker siden, og der fikk jeg egentlig gjort mye forskjellig. Så jeg tenkte å skrive litt om hva jeg gjorde der, og hva jeg vil annbefale folk til å prioritere mens man er der! Jeg var der fra Torsdag til Søndag, men på den korte tiden rakk vi faktisk ganske mye forskjellig. .

Første dagen når vi kom dit, så var vi vel fremme i London i tre tiden, i Engelsk tid. Så da var det å finne ett sted å spise og slappe av litt før vi ville ut å se mer. Så da ba vi en taxi om å kjøre oss til London Eye. Og forresten så var drosjen der nede utrolig billig om man ikke skal så langt! Så han kjørte oss dit, og vi kjøpte billetter til London Eye. Vi fikk noen biletter som gjorde at vi slapp køen, så vi måtte ikke stå lenge i kø, men siden det var litt sent var det ikke så veldig lang kø heller! Og man kan virkelig ikke beskrive den nydelige utsikten man får fra toppen der. Man ser veeldig mye av byen derfra, også ser man jo det meste av de "store" tingene som er der. Eneste var jo at for oss som har høydeskrekk er den litt ekkel også, hehe. Men i og med at jeg tok bilder nesten hele turen, så glemte jeg det litt ut! Og om man har tenkt å fotografere her vil jeg abosulutt anbefale å ha ett kamera med zoom, det hadde jeg heldigvis! Så London Eye er virkelig til å annbefale. Her ser dere litt av utsikten.
Dag to var det shopping som stod på skjema. Så da var det opp "tidlig" og rett på Primark. Jeg var på Primark som ligger i Tottenham Court road, som absolutt var den beste, Jeg var på den andre Primarken dagen etterpå, og der hadde dem ikke like mye fint som på den andre - syns jeg. Og inne på Primark gikk det jo ett par timer fort. Det er helt klart den beste butikken jeg noen gang har vert på. Dem har så utrolig mye fint, og så mye forksjellig. Jeg fant meg jo både veske, toalettmapper, klær, lommebok osv. Og alt var billig! Så Primark måå du besøke om du skal shoppe. Det var nesten den eneste butikken jeg fikk besøkt ettersom at kroppen min ble ganske sliten av all trakkingen der inne, og dagen før. Ble utrolig sliten i bena, så da ble det bare Primark shopping på meg.

Samme dag (tror jeg det var), så var vi også ute og skulle se Tower Bridge som er en utrolig fin bro, som jeg har sett mange bilder av på Weheartit. Der gikk vi over og var å tittet litt rundtom, noe som var veldig koselig! Neste dag var vi en tur på den andre Primarken som er der, for å få kjøpt litt ting som jeg ikke hadde kjøpt forgje dag. Der var vi en kjapp tur før vi tok taxi til Covent Garden som er en veldig koselig gate hvor det er marknad og diverse slikt. Det er også en plass jeg vil annbefale folk å besøke. Veldig mange koselige cafeer og uteresturanter der, og mye fint å se på!

Og på kvelden igjen da den siste dagen var vi på Madam Tussauds. Der var det veeldig lang kø, og utroolig mye folk inne hvor dukkene er. Og denne her sto ikke opp til forventningene mine, eller til noen av dem andre som var med. Så jeg vil jo si at jeg ikke ville gått her om jeg viste det var så dårlig. Men folk har fo forskjellige meninger, så noen vil jo sikkert like det. Men jeg kommer nok aldri til å ta turen dit gjen. Altså til Madam Tussauds.


Alt i alt så ble jeg veldig fornøyd med turen. Dette er absoulutt ett sted jeg skal tilbake til, fortest mulig. For Primark er heelt klart min nye favorittbutikk. Kunne vert dere hele dager og aldri blitt lei - men sliten såklart. Er også veldig fornøyd med at jeg bare hadde gode dager mens vi var der nede. Såklart merket jeg at om helsen hadde vert bedre hadde jeg fått gjort enda mer. Men slik viste jo jeg det komtil å bli, og myye værre kunne det vært. Vi fikk utnyttet hver eneste dag, så ja. Absolutt en av de beste opplevelsene mine! Har dere noe dere lurer på er det bare til å spørre!  PS: Det kommer flere bilder fra turen i ett senere innlegg.


Månedsoppsumering - Juni 2014
Har du hatt en fin måned?  Hvilket bilde likte du best?


Månedsoppsumering - Mai 2014
Hadde dere en fin Mai månde?


Månedsoppsumering - April 2014


j

Hvilken av bildene likte du best? Har du hatt en fin månde?


Månedsoppsumering - Januar 2014
Hvilket av bildene likte dere best? Har dere hatt en fin januar?


Oppsumering - November 2013
Hadde du en fin november månde?


Månedsoppsumering - Oktober 2013
Har dere hatt en fin oktober månde? Hvilken av bildene likte dere best?
Jeg er en jente på 17 år som skriver om min hverdag som kronisk syk med ME. Jeg er også intresert i fotografering, så tar en del bilder som jeg deler her på bloggen!

Foto & hverdagen med ME diagnosen

KONTAKT: ingvildaasheim.blogg@hotmail.com.


ME-diagnosen


ME er en kronisk utmatelsesyndrom. Jeg er syk hver dag, men jeg har gode og dårlige dager. Neon dager klarer jeg ingenting, mens andre dager kan jeg klare mye. Du kan lese mer HER .

Seneste


Kategorier


Design:

Jeg har laget designet mitt selv.
hits